Szituáció tesztelés: izgalmas dolgot mond el rólad az, hogy mit tennél ebben a helyzetben

Szituáció tesztelés: izgalmas dolgot mond el rólad az, hogy mit tennél ebben a helyzetben

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Szituáció tesztelés: izgalmas dolgot mond el rólad az, hogy mit tennél ebben a helyzetben

A pszichológiai tesztek számtalan érdekes részletre hívhatják fel a figyelmet a személyiségeddel kapcsolatban. Így akár egyetlen kérdés megválaszolásával is kiderítheted azt, számodra mi az igazi prioritás az életedben – az alábbiakban épp erre derülhet fény!

Képzeld el azt, hogy az alábbi négy dolgot kb. egyszerre kellene megoldanod.

  1. Sírni kezd az alvásból felébredő gyermeked.
  2. Kint hagytad a száradó ruhákat az udvaron, de mindjárt óriási vihar kerekedik.
  3. Valaki épp kopogtat a bejárati ajtón.
  4. Csörögni kezd a mobiltelefonod.

Most gondold át, ebben az esetben mit milyen sorrendben csinálnál végig. Ha ezzel megvagy, olvasd el, mit árul el rólad az, hogy melyiket választottad legelsőnek a prioritási listádon!

1. Ha a babához mentél elsőként

Amennyiben a gyermeked volt az első, akihez rohantál a nagy felfordulásban, úgy nem is kérdés, számodra a családod élvezi a prioritást. Mindig őket helyezed előtérbe, ezért sokszor magadról teljesen elfeledkezel. Ritkán fordul elő, hogy csak a pihenéssel foglalkozol, programot szervezel kizárólag magadnak, és nem a többiekkel törődsz; ezen viszont lehet, hogy változtatnod kellene.

A családod fontos, de te is az vagy, így néha a saját igényeidet is előtérbe kéne venned.

2. Ha a ruhákat szedted be

Az eső miatt azonnal kiszaladnál a ruhákért, hogy ne kelljen újra elindítanod miattuk a mosógépet? Ez arra utal, hogy számodra nagyon fontos a szerelem és az intimitás, ezért a kapcsolatoddal rengeteget foglalkozol. Szerinted nagy hiba, hogy az emberek a gyermekek születése után egymásra már nem szakítanak időt, és hiszed, hogy létezik boldog házasság, de ezért tenni kell.

Ennek fényében szívesen mész el randizni a pároddal, közös programokat szervezel vele, és egymás legjobb barátai is vagytok. Akkor is jól érzed magad, ha épp szingli vagy, de titkon mindig a szerelmet keresed, mert neked ez jelenti a legnagyobb boldogságot.

3. Ha az ajtót nyitottad ki először

Amennyiben az ajtóhoz mentél elsőként, hogy beengedd a vendéget, úgy az arra utal, hogy a barátaid és a rokonaid sokat jelentenek számodra.

Sosem voltál az a típus, aki otthon ülne egész hétvégén, és a tévét nézné; mindig is szeretted a spontán dolgokat, és ritkán mondtál nemet egy lehetőségre.

Ezért is van annyi barátod és közeli ismerősöd, sőt, még a testvéreidre is legjobb barátként tekintesz. Ritka dolog ez, így legyél rá büszke! Ugyanakkor néha érdemes egy kicsit lelassítanod, és a pihenést is előtérbe helyezni, mert ha mindig úton vagy, nem lesz időd fizikailag is relaxálni.

4. Ha a telefont vetted fel

Az első dolgod ebben a zűrzavarban az lenne, hogy felveszed a telefont? Ha a válaszod igen, az azt jelenti, hogy nagyon sokat jelent számodra a karriered és a munkád, ez pedig sok esetben az elsőbbséget élvezi az életedben. Mindig is munkamániás voltál, és élvezed azt, amit csinálsz, ezért gyakran beáldozod a hétvégéidet erre.

Számodra ez viszont nem gond, hiszen a munkádban tudsz igazán kiteljesedni, sőt, már gyerekként is tudtad, mit akarsz egy nap csinálni. Ez a kapcsolataidra nem feltétlenül hat pozitívan, így ha a párod panaszkodik, hogy ritkán lát téged, érdemes eldöntened, mi a leginkább fontos!

Képek forrása: pexels.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást