Ha ezt a színt viseled, kevésbé leszel vonzó a másik nem szemében

Ha ezt a színt viseled, kevésbé leszel vonzó a másik nem szemében

Címlap / Stílus / Divat / Ha ezt a színt viseled, kevésbé leszel vonzó a másik nem szemében / 3. oldal

Fehér

A szabadság és ártatlanság színe a fehér, és ha megfigyeled, az emberek gyakran vesznek maguknak ilyen ruhát, ha az életükben új fejezet kezdődik. Aki szívesen viseli ezt az árnyalatot, valószínűleg a hétköznapokban is összeszedett, szabadszellemű, és optimista természet, aki ugyanakkor állandóan a tökéletességre törekszik.

PeopleImages/istockphoto.com

Lila

A lila egykor a magas szociális körökben volt népszerű szín, és a luxust jelképezte. Nem véletlen, hogy szofisztikált megjelenést kölcsönöz viselőjének, ráadásul az emberek automatikusan a kreativitással, művészetekkel kötik össze. Jó választás lehet randira, sőt, még állásinterjúra is, ha megfelelő, leginkább semleges árnyalatokkal kombinálod.

tolgart/istockphoto.com

Rózsaszín

A pink a flörtölés és a romantika színe, de sokan azonnal a Barbie-babára asszociálnak tőle, és éretlenebbnek könyvelnek el miatta.

Ezért nem ajánlják interjúra, munkahelyre, mert az emberek nem vesznek elég komolyan, ha élénk rózsaszínt viselsz. Jó hír viszont, hogy a halvány pink más kategóriába esik, és ha megfelelő színekkel kombinálod, a nőiesség megtestesítője lesz!

Ales_Utovko/istockphoto.com

Szürke

A szürkét az egyensúly színének tartják, hiszen se nem sötét, se nem világos, inkább a kettő között húzódik meg. Akik ezt a színt választják, ugyanakkor megkockáztatják azt, hogy észrevétlenek maradnak egy eseményen, hiszen a szürke messze nem az a szín, ami segít, hogy felfigyeljenek rád. De mégsem rossz választás egy randira, hiszen akárcsak a fekete, úgy ez is lehetőséget ad arra, hogy a partnered figyelmét inkább a személyiségedre irányítsd.

Todor Tsvetkov/istockphoto.com

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást