10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz

10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz

Címlap / Szerelem / Szex / 10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz

Ferenc 38 – Időt és pénzt spórolok

Nem szeretek buliba járni és ott ismerkedni. Ahhoz ki kell öltözni, elviselni a zajos szórakozóhelyen a tömeget, meghívni italra egy csomó lányt, mire egy igent mond, majd fizetni a taxiért, stb. Olcsóbb és gyorsabb, ha mindezt „megoldom” egy olyan lánnyal, akinek fizetek ezért.

Mátyás 44 – Sokat utazom

Szeretem a munkám, ami rengeteg utazással jár és ez még évekig így is lesz. Egy fárasztó tárgyalás után legtöbbször elmegyünk kicsit iszogatni, lazítani az ügyfelekkel és ezután jólesik egy (fizetett) hölgy társasága. Egyszerűen nincs időm és alkalmam máshogy ismerkedni jelenleg. 

Peti 28 – Nem találok barátnőt

Két éve ért véget egy hosszú kapcsolatom, ami majdnem házassággal végződött és még mindig nem tettem túl magam ezen, legalábbis azóta nem volt barátnőm. Ha fizetek egy lánynak, azt is kérem tőle, hogy amíg együtt vagyunk, tegyen úgy, mintha járnánk.

Nem csak a szexről szól egy ilyen találkozó, beszélgetünk, vacsorázunk, összebújva megnézünk egy filmet, egyszerűen hiányzik ez az érzés. 

dannikonov/istockphoto.com

Márk 30 – Depressziós voltam és magányos

Nagyon megzuhantam mentálisan és egy évig alig mozdultam ki a lakásból emiatt. Hirtelen ötlettől vezérelve hívtam egy prostituáltat, aki nagyon kedves volt és jól éreztem magam vele. Ez sokat segített, jobb lett a hangulatom és egyáltalán nem bántam meg, nem is szégyellem, hogy így tettem.

Lali 34 – Mert tőlük kérhetek olyan dolgokat, amit a feleségemtől nem

Ha elmegyek egy lányhoz, tudom, miért vagyok ott és mit akarok tőle. Szeretem a feleségem, de vannak olyan dolgok, amiket tudom, hogy nem tenne meg az ágyban. Van pár fétisem, szeretek dominálni és itt nem kell durva dolgokra gondolni, de ezt a gyermekeim anyjától nem várhatom el, ezért megfizetek mást, hogy tegye meg. Ez is csak egy szolgáltatás, amiért fizetek, semmi több.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Huth Geri anyukája
    2021.05.18., 18:36

    Tisztára mint anno Dr. Veres Pál a 80-as évekből. Amúgy ez egy fakenews. Nagy a fantáziád Angéla, sok volt az a romantikus regény.

    Válasz

Írj egy hozzászólást