10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz

10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz

Címlap / Szerelem / Szex / 10 férfi vallomása arról, miért fordul rendszeresen örömlányhoz / 2. oldal

Péter 48 – Vidéken élek, nem tudok ismerkedni

Pár éve valóra váltottam az álmom és kiköltöztem a természetbe, ahol itthonról dolgozom. Messze a város és az online ismerkedéssel nem jártam szerencsével, ezért neten kerestem egy szexmunkást, akivel egy hotelben találkoztunk. Jól sikerült, így azóta heti-kétheti rendszerességgel találkozunk. Kezdjük megismerni egymást, jól megvagyunk, néha el is felejtem, hogy fizetek érte.

Bence 42 – Nem akarom elveszíteni a feleségem

Húsz éve vagyunk együtt a feleségemmel, nagyon szeretem, csodálatos anya és társ, nem tudnám elképzelni nélküle az életem.

Az ágyban viszont sosem voltunk kompatibilisek és ő már régóta nem is kívánja a szexet, így azt megoldom mással.

Imi 33 – 26 évesen is szűz voltam

Mindig félénk voltam és különösebben vonzó sem vagyok, így még 26 évesen is szűz voltam. Végül rászántam magam, hogy fizetek a szexért és nem bántam meg, annyit nőtt az élménytől az önbizalmam, hogy azóta már barátnőm is volt.

Csaba 25 – Öt éven keresztül nem voltam nővel

A tini éveimet végigbuliztam és sok lány megfordult az ágyamban a baráti társaságból, de aztán a csapat szétszéledt, én pedig itt maradtam a faluban, mondhatni egyedül. Beteg szüleimet nem hagyhattam it, de ismerkedni nem volt alkalmam, ezért öt szexmentes év után végül elmentem egy szexmunkáshoz. Nem vagyok büszke rá, hogy néha felkeresem, de nem látok most más megoldást.

Karesz 26 – Férfinak érzem magam, mikor örömlánnyal vagyok

Először a haverokkal fizettünk egy lánynak a szexért és engem azonnal rabul ejtett az élmény.  Olyan dolgokat próbálhatok ki így, amiket addig csak pornófilmeken láttam és a barátnőim hallani sem akartak róla.

Oldalak: 1 2

»

1 hozzászólás

  • Huth Geri anyukája
    2021.05.18., 18:36

    Tisztára mint anno Dr. Veres Pál a 80-as évekből. Amúgy ez egy fakenews. Nagy a fantáziád Angéla, sok volt az a romantikus regény.

    Válasz

Írj egy hozzászólást