Életmód / Ezotéria

Azt hiszed, körülötted forog a világ? A csillagjegyek a legönteltebbtől a legszerényebbig

Skorpió

Nem vagy különösebben egoista, azonban ha úgy érzed, valami igazságtalanság ért, egész új oldalad mutatod. Amikor valaki megbánt, bosszút esküszöl és a végtelenségig neheztelsz rá, egyszerűen nem tudsz továbblépni a téged ért atrocitáson.

Ikrek

Szeretsz magadról beszélni és azt is előszeretettel hallgatod, ha téged dicsérnek. Szerencsére azonban kellőképpen fejlett a humorérzéked ahhoz, hogy túl komolyan vedd magad, ez pedig megment attól, hogy önteltté válj. 

Mérleg

Tisztában vagy jó tulajdonságaiddal, de mindig fejlődni akarsz és nem hagyod, hogy a fejedbe szálljon a dicsőség. Nem csak saját szemszögedből látod a dolgokat, hanem megértő vagy és fontos számodra környezeted boldogsága, amiért mindenre képes vagy.

Halak

Túl önzetlen vagy ahhoz, hogy öntelt vagy arrogáns legyél, pedig olykor kifejezetten rád férne, hogy kicsit jobban kiállj magadért. Intuitív és jószívű emberként sosem bántasz meg senkit, sőt, ha valaki veled viselkedik csúnyán, mindig meg tudsz bocsátani.

Bak

Kifejezetten bölcs vagy és annyira gyakorlatias, hogy képtelen vagy azt hinni, hogy akár csak egy percig is körülötted forogna a világ. Keményen dolgozol, mindig van célod és hajlamos vagy hanyagolni másokat emiatt, ugyanakkor sosem csak saját magadért küzdesz, hanem szeretteidért is. 

Olvastad már?  Ennek a 6 csillagjegyes párosításnak a legszenvedélyesebb a párkapcsolata

Rák

Érzékeny vagy, de nem gondolod úgy, hogy másoknak erre tekintettel kellene lennie. Mindig azt lesed, hogyan segíthetnél másoknak és ezért nem vársz cserébe semmit: sem dicséretet, sem elismerést, hiszen azért cselekszel így, mert ezt látod helyesnek.   

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2