7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban

7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban

Címlap / Otthon / Kert és terasz / 7+1 szerencsehozó növény, aminek ott a helye a lakásodban / 2. oldal

Lóhere

Régóta tudjuk, hogy a négylevelű lóhere a szerencse egyik legikonikusabb jelképe, és mázlisták azok, akik gyakran találnak ilyet a földön. Ennek a növénynek nagy előnye, hogy nem csak az udvaron marad meg, hanem lakásban, cserépbe ültetve is jól érzi magát. Ha igazán nagy szerencsére vágysz, ebből ültess magadnak egy keveset!

 

Jázmin 

Ki gondolta volna, hogy ez a gyönyörű virág is a szerencsehozó növények kategóriájába tartozik? Erőteljes illata nem csak a méhecskéket vonzza, hanem számos pozitív dolgot is, így többek között szerelmet, boldogságot és anyagi növekedést. Akár magadnak, akár szeretteidnek, barátaidnak jó választás ez a növény, ami ráadásul a lakás egyik legszebb éke lesz!

 

Vadkakaó

A vadkakaó Kelet-Ázsiából származik, ahol rendkívül népszerű növénynek számít.

Nem csak különleges szépsége miatt, hanem mert a legendák szerint anyagi gazdagságot hoz annak, aki beszerez magának otthonra egyet. Bizonyos helyeken ezért választják a vadkakaót irodákba, egyéb munkahelyekre is! Ha te sem bánnál némi pénzügyi szerencsét, jó ötlet, ha ennek a különleges növénynek is esélyt adsz.

 

+1.: Tölgy

Bár ez nem opció azoknak, akik nem rendelkeznek kerttel, mégsem akartuk kihagyni az összeállításunkból. A tölgy ugyanis egy többezer éves, nagy népszerűségnek örvendő fafajta, ami számos kultúra kiemelt növénye lett. Mai napig az erő és győzelem szimbóluma, ezért azt javasolják, ha ebből lenne szükséged többre, érdemes a kertedbe ültetni egyet. 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást