Életmód / Ezotéria

Ilyen párkapcsolati változást hoz 2021 a csillagjegyed számára

Ilyen párkapcsolati változást hoz 2021 a csillagjegyed számára

Kos

Az egyedülálló Kosok keresnek valakit, akivel kiélhetik azokat a bennük dúló érzelmi energiákat, amiket eddig máshol vezettek le. Akik párkapcsolatban vannak, azok pedig dönthetnek úgy, hogy új partnert keresnek, mert a mostani nem tudja felvenni velük a ritmust, vagy régi partnerükkel pörgetik fel érzelmi és intim világukat.

Bika

A szingli Bika számára lassan és komótosan indul az év, de nyár vége felé érdemes nyitva tartania a szemét, mert akkor a Mars és a Vénusz is az ötödik házba lép és a szerelmi élete felbolydul. Ha kapcsolatban vagy, akkor idén valószínűleg új szintre emelitek az elköteleződést.

Ikrek

2021-ben az Ikrek számára minden lehetséges, többek között egy nagy szerelem ígérete is. Aki egyedülálló, az munka vagy tanulás alkalmával találhatja meg az Igazit, akinek van valakije, az pedig érzelmileg sikeres, kiegyensúlyozott évet zár párjával.

Boldog pár
istockphoto

Rák

Idén készen állsz majd elkötelezni magad, decemberben pedig nagy lendületet kap az életed, nem is csak szerelmi téren. Ha van párod, akkor új otthonba költözés vagy egy kisbaba jöhet, ha szingli vagy, akkor évvégén szenvedélyes kapcsolatba bonyolódsz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást