Szerelmi horoszkóp: Erre számíthatsz még az idei évben

Szerelmi horoszkóp: Erre számíthatsz még az idei évben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Szerelmi horoszkóp: Erre számíthatsz még az idei évben

Kos

Ha egy grafikonként kellene ábrázolnunk a magánéletedet, akkor ebben az évben egyre feljebb és feljebb juthatsz – legalábbis, ami a stabilitást illeti. A tavasz pezsdítő és örömteli lehet, nyár elejétől kezdve viszont szenvedélyessé és izgalmassá válik az életed. Ezt követi a nyugodt stabilitás, ami ősszel és télen fog igazán kiteljesedni.

A horoszkóp szerint minden esély megvan arra, hogy izgalmas és tartalmas legyen az éved, megfűszerezve jó adag harmóniával és szenvedéllyel. Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz, vagy egyedülálló vagy, nagy reményekkel teli év elé nézel.

Bika szerelmi horoszkópja

Amennyiben egyedülállóként kezded az évet, az idei nyár hozhatja meg a várva várt párkapcsolatot, számos ideális jelölt és kaland ígérkezik erre az időszakra. Ha valamelyik jelöltet ideálisnak találod, akkor most minden adott, hogy komolyra forduljanak a dolgok. Az év második felében kiteljesedhet a szerelmetek.

Házasságban élve az év eleje nem várt fordulatokat hozhat az életetekbe, és sajnos nem éppen pozitív értelemben. Rendszeresek lesznek köztetek a nézeteltérések. Úgy tűnik, képtelenek vagytok felülemelkedni rajtuk, mintha mindig ugyanazokat a köröket futnátok.

Szerencsére Bikaként makacsul ragaszkodsz a bevált dolgokhoz, így jó esély van arra, hogy az év második felében rendezni tudjátok a soraitokat. 

Ikrek

Ahogy az már megszokott, az Ikrek ezúttal is kalandos év elé néznek. Ha egyedülálló vagy, akkor meglehetősen sok kalandban, flörtben lehet részed. Ezek közül tavasszal és ősszel esélyes, hogy komolyabbra fordulnak a dolgok. Párkapcsolatban élve, az Ikrek szerelmi horoszkópja szerint nagyon kétesélyes, hogyan zárjátok az évet.

A nyár kifejezetten kecsegtető, úgy tűnik, hogy egy kisebb tavaszi mélypontot megélve nagyon egymásra találtok, és rendkívüli boldogság leng körbe titeket. Aztán valami történik és eltávolodtok, pedig alapvetően minden rendben van köztetek. Kérdéses, hogy a soron következő, őszi válság véglegesen pontot tesz-e a szerelmetekre, vagy éppen ez miatt mondod ki, hogy hajlandó vagy mindent új alapokra helyezni.

Rák szerelmi horoszkóp

Az idei évben minden adott lesz arra, hogy megtaláld végre az Igazit sőt, több alkalom is adódik erre a fontos eseményre. Tavasz végén, nyár közepén egyaránt ideálisak a bolygóállások. Idén nincs helye az életedben semminek, ami hamis, vagy gátló, minden baráti kapcsolatot megszakítasz, amire rásüthetőek ezekre a jelzők – nincs ez másként a szerelemben sem!

A nyár kifejezetten pozitívnak, eseménydúsnak, boldognak ígérkezik a szerelmi életedben, de ősszel jöhet egy nagyobb lejtmenet, ami szerencsére még évvégéig rendeződik.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást