Stílus / Szerelem / Párkapcsolat

5 dolog, amit a szerelmed nem kérhetne tőled, de a legtöbben mégis megteszik

Hanyagold a barátaidat

Soha ne maradj hosszú távon olyan pasival, aki folyton kritizálja a barátaidat vagy a családtagjaidat és arra kéri, hanyagold őket. Semmi ne tántorítson el attól, hogy segíts megszervezni a nővéred esküvőjét vagy részt vegyél a munkahelyi csapatépítő hétvégén.

Érthető, ha egy párkapcsolatban mindkét fél részéről van egy egészséges féltékenység, ám ha a dolgok odáig fajulnak, hogy az egyik megszabja a másiknak, mit tehet és mit nem, akkor már egészségtelen és mérgező kapcsolatról beszélhetünk, amit érdemes minél előbb befejezni.

Változtass a külsődön

Természetes, hogy igyekszel úgy kinézni, hogy tetsszél a párodnak, ám ha ő kéri azt, hogy fogyj le 10 kilót vagy átlagos testalkatodból varázsolj modellalkatot, esetleg csináltass magadnak műmelleket, akkor bizony nagy baj van a párkapcsolatotokkal. Ez ugyanis azt jelenti, nem fogad el olyannak, amilyen vagy.

Ha valóban szeret, akkor mindig vonzónak talál, legyen szó egy álmos reggelről vagy egy kiadós edzésről. Soha ne hagyd neki, hogy megjegyzései miatt rosszul érezd magad a bőrödben.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW