Unod a Valentin-napi kliséket? 5+1 izgalmas randiprogram

Stumpf Bea
Írta: ,

Ha ünnepelitek idén a Valentin-napot, de még nincs semmi ötletetek, hogy mit csináljatok vagy hova menjetek a pároddal, akkor szuper helyen jársz, ugyanis nekünk van néhány izgalmas tippünk számotokra. Ha szeretnétek egy kicsit eltérni a megszokottól, akkor válogassatok ezek közül a jobbnál-jobb programok közül!

Játék határok nélkül Kép forrása: ourminifamily.com

Ha nem vacsira és romantikára vágytok Valentin-nap, akkor azt javasoljuk, hogy játszatok egy nagyot együtt.

Elmehettek egy kiszabadulós szobába ketten, ahol egy izgalmas órát tölthettek kreatív feladatok megoldásával egy szobába zárva.

Kipróbálhatjátok a laser taget vagy ha inkább otthon maradnátok, akkor csapjatok egy óriási társasjáték partit, hiszen számos olyan szuper játék van, amivel ketten is játszhattok!

Egy kis mozgás Kép forrása: youandlu.com

Mivel az idei Valentin-nap keddre esik, ezért nem biztos, hogy külön programokra is lesz időtök, lehet, hogy csak hétvégén tudtok egy kis plusz időt együtt tölteni vagy ünnepelni.

Ne csüggedj, attól mert nem lesz egy egész napotok egymásra, még belecsempészhetitek a hétköznapi rutinba a romantikát.

Ha a kedd edzésnap, akkor szervezzetek egy közös edzést vagy egyszerűen csak próbáljatok ki együtt egy új edzéstípust, mozgás után pedig üljetek be egy finom vacsira valahová!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019