5 Valentin-napi meglepetés, aminek nagyon örül minden férfi

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 Valentin-napi meglepetés, aminek nagyon örül minden férfi

Akár tetszik ez a hagyomány, akár nem, annyira beszivárgott már hazánkba is a Valentin nap szelleme, hogy nehéz nem tudomást venni róla. Akárhogy is tervezitek eltölteni ezt a napot, ne feledd, a lényeg, hogy jól érezzétek magatokat. Az élményhez persze kis ajándékok is hozzájárulnak, ezekre adunk most néhány tippet neked!

Mesék, képregények, játékok Kép forrása: kepregeny.blog.hu

Oké, ez nem hangzik túl felnőttesen, vagy éppen romantikusan, de a legtöbb férfinak volt kedvenc meséje, képregénye gyerekkorában. Nem bátorítunk arra, hogy vegyél egy Garfieldos bögrét, vagy egy Pókemberes párnát, mert ebből már (remélhetőleg) kinőtt a szerelmed.

Azonban egy ritka képregény kiadással, vagy – ha még mindig jelennek meg újabb részek – akkor egy előfizetéssel bátran meglepheted. Mivel a férfiak jó része sosem nő fel igazán, a videó játékokat is díjazni szokták – akárcsak a különféle konzolokat, kiegészítőket, hogy profin űzhessék szenvedélyüket.

A kedvenc csapatával kapcsolatos ajándékoknak pedig éppúgy örülni fog a szerelmed: nézegesd meg, pl. milyen mezeket, szurkolói kiegészítőket vásárolhatsz számára.

Ők is szeretik a szép kiegészítőket Kép forrása: theultralinx.com

A férfiak többsége nem zárkózik el attól, hogy ruhát, vagy valamilyen kiegészítőt kapjon a szerelmétől. A gond abból szokott eredni, ha nem találod el az ízlését, vagy problémát csinálsz belőle, hogy nem veszi fel, amit tőled kapott.

Ennek megfelelően ilyen jellegű ajándékot eleve csak akkor vegyél, ha nem óriási gond számodra, hogy esetlegesen a szekrény mélyén landol. Persze arra kell törekedned, hogy passzoljon az elvárásoknak, de mindenki mellé tud lőni.

És, hogy mivel rukkolhatsz elő Valentin napon? Az órával nem foghatsz mellé, de irodistáknak a mandzsettagomb is jó választás, egy szép bőrövre és pénzcsipeszre pedig minden férfinak szüksége van.

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!