5+1 Valentin-napi meglepetés, amit saját kezűleg is elkészíthetsz

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Szeretnél a szerelem napján egy kedves aprósággal kedveskedni a párodnak, amit saját magad készítesz el? Az alábbiakban pár olyan ötletet gyűjtöttünk össze, amit könnyen megvalósíthatsz, ráadásul a romantikus hangulatot is garantálhatod velük!

Szívecskés menü Kép forrása: cookingclassy.com

Lehet, hogy úgy döntötök, megülitek a Valentin-napot, de nem ajándékoztok egymásnak semmit. Nos, a romantikus hangulatról ebben az esetben sem kell lemondanotok! Gyakorlatilag a teljes menüt elkészítheted ennek az alkalomnak megfelelően, csupán némi kreativitásra van szükséged.

Egy szív formájú szaggató mindenesetre jó barátod lesz, segítségével nem csak a süteményeket formázhatod, hanem akár a szalámit a pizzára, vagy a gyümölcsöt a salátára. Amennyiben nincs ilyen szaggatód, jöhet az ötletgazdag oldalad – például vágj ki egy szívecske formát papírból, majd használd sablonként egy torta díszítése során!

Exkluzív masszázsolaj Kép forrása: heatherchristo.com

Mit szólnál, ha az este legromantikusabb részét egy kis masszázzsal nyitnátok meg? Ehhez készíthetsz saját masszázsolajat, de ha biztosra mennél és minden kellemetlen melléhatást kizárnál, csalhatsz is kicsit.

Utóbbi esetén vásárolj bolti verziót (olyat is vehetsz, ami vágykeltő illatokkal lett megbolondítva), majd gyárts hozzá személyre szóló címkét, ajándékkártyát!

Utóbbihoz hozzátűzhetsz egy kupont is, így a barátod a masszázst bármikor beválthatja. Persze úgy az igazi, ha az ajándék átadása mellé ezen az estén bónusz-masszázs is jár…

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019