5+1 szuper Valentin-napi ajándékötlet férfiaknak

Szőke Angéla
Írta: ,

Egyszer, az egyik volt barátommal elég elfuserált ajándékokkal sikerült meglepnünk egymást Valentin-nap alkalmával. Én egy kókadt, ronda csokrot kaptam, ő pedig olyan csokit, amiről kiderült, hogy nem szereti. Ugyan végül csak nevettünk az egészen, de onnantól kezdve nagyobb körültekintéssel ajándékoztam aktuális partnereimnek. Hiszen ilyenkor nem csak a férfiaknak illik ajándékkal kedveskedniük! Míg nekik viszonylag könnyű dolguk van, mert a rózsacsokor, plüssmaci, csoki és pezsgő kvartett keretein belül olyan nagyon nem tudnak mellélőni, addig a hölgyeknek kicsit kreatívabbnak kell lenniük. Ha a konyhatündérkedést már elsütötted tavaly, és most valami mást ajándékoznál, van számodra pár tippünk!

Ha veszünk választottunknak egy menő boxer alsót, az kicsit snassz, azonban ha egy olyannal lepjük meg, ami passzol a mi melltartó-bugyi szettünkhöz, egyből fantáziadúsabbak vagyunk.

Nagyon jópofákat lehet rendelni a neten a szexitől a vicces figurásig, mindenféle stílusban.

Ráadásul ez egyben nekünk is ajándék, hiszen cuki alsóneműből sosem elég.

Én az egyik exemmel voltam egyszer lőni, és annak ellenére, hogy azt hittem, nem fogom élvezni, legnagyobb meglepetésemre minden percét imádtam!

A lövészpályák biztonságosak, mindent gondosan megmutatnak és elmagyaráznak, Neked szinte csak céloznod kell és meghúznod a ravaszt.

Még én is élveztem nőként, egy férfinak pedig pláne nagy élmény lehet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!