Valentin-napi ajándékok, amiknek mindketten örültök majd

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Valentin-napi ajándékok, amiknek mindketten örültök majd

Nincs kőbe vésve, hogy csak és kizárólag Valentin-napon lephetitek meg egymást a szerelmetekkel. Sőt! Azonban, ha úgy döntötök, hogy megünneplitek a szeretet és a szerelem napját, akkor itt az ideje beszerezned a testhezálló meglepetést. De vajon mi az, aminek mindketten örülni fogtok?

Nem minden férfi szeret sütni, főzni, de akadnak olyanok, akik örömmel hódolnak ennek a tevékenységnek.

Ha a te párod is ilyen, Valentin-napon nyugodtan meglepheted valamilyen konyhai kiegészítővel, vagy egy különlegesebb szakácskönyvvel.

Ilyenkor érdemes kicsit pikánsabbra venni a figurát, pl. olyan könyvet célszerű keresned, amivel bonbonokat készíthettek, vagy vágyfokozó vacsorákat főzhettek.

 

A párok számára tipikus kikapcsolódási lehetőség a wellness, amit sajnos sokan nem engedhetnek meg maguknak rendszeresen.

Akár idő-, akár pénzhiány áll az utatokban, a wellness hangulatát otthon is felidézhetitek.

Jó alkalom erre a Valentin-nap!

Ilyenkor szerencsés egy kicsit több luxust megengednetek magatoknak, aminek megfelelően te is választhatsz valamilyen egyedibb fürdőszettet.

Aromás szappanok, fürdőgolyók, testradír, habfürdő… Csak arra kell figyelned, hogy az illatok ne legyenek túlságosan nőiesek, így a közös fürdést, relaxálást mindketten élvezni fogjátok.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!