Öltözködési tippek a Valentin napi randira, hogy hamar levedd a lábáról

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Öltözködési tippek a Valentin napi randira, hogy hamar levedd a lábáról

Kép forrása: thevivaluxury.com

Romantikus programra készültök Valentin napon? Esetleg otthon maradtok, de szeretnéd, ha ennek ellenére is különleges élményben lenne részetek? Akármi is lesz az idei Valentin nap menetrendje, ezekkel az öltözködési praktikákkal egész biztosan elvarázsolhatod a szerelmedet!

Ha csak egy praktikát mondhatnánk, akkor egyértelműen a fehérnemű fontosságát emelnénk ki. Köztudott, hogy a szerelmesek napja a legtöbb páros esetében az ágyban ér véget, ezért az öltözködést illetően lényeges, hogy a fehérneműdre is nagy hangsúlyt fektess.

Különösen akkor vihet mindent ez az egyszerű tipp, ha egyébként nem vagy híve a szexi daraboknak, esetleg meglehetősen régen újítottál be. Itt az alkalom, hogy meglepd! A csipkével aligha foghatsz mellé, de a combfix és a fűző is rengeteg férfi kívánságlistáján szerepel.

Ha nem vagy rest egy magas sarkút, esetleg egy szexi álarcot is felvenni, egész biztosan felpörgeted és emlékezetessé teszed az estéteket.

Kicsit más szerepben

Amennyiben otthon töltitek a Valentin napot, feldobhatjátok némi szerepjátékkal az estéteket. Sok párosnál bevett program ez a szexi játék, hiszen ténylegesen olyan, mintha valaki teljesen mással bújnál ágyba – aki ráadásul az összes porcikádat tökéletesen ismeri.

Ha tudod, hogy van egy kedvenc jelmeze a szerelmednek, bátran lepd meg vele, hiszen így egyúttal érezteted, mennyire fontos számodra.

Amennyiben csak sejtésed van, mit imád, akár tapogatózhatsz, vagy hagyatkozhatsz a saját fantáziádra is – a klasszikusokkal, mint amilyen az ápoló- és rendőrnő, esetleg a diáklány, aligha foghatsz mellé.

Ha nem igazán van ehhez bátorságod, vagy kedved, nyugodtan kombináld a combfix, miniszoknya, fehér ing hármasát, ezek is tuti befutók!

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra

Tündököljön otthonod is a legjobb formájában!