Apró, de kedves ötletek Valentin-napra

Zabolai Margit
Írta: ,

A Valentin-nap pontosan az az ünnep, amire ebben a téli szürkeségben szükségünk van, de nem kell, hogy karácsony után megint leszívjuk a bankszámlát. Ezek a filléres, de kedves ajándékok is emlékeztethetik a párodat arra, hogy milyen fontos is ő a számodra.

Lekaparós kártya Kép forrása: notonthehighstreet.com

Akárcsak a lekaparós sorsjegyek, úgy működnek ezek a kis kártyák is, amelyeken a legegyszerűbb üzenet is sokkal kedvesebbnek hat, de írhatsz például egy hónapra elegendő kedvességet is kis szívecskékbe, amiből aztán a párod minden nap lekaparhat egyet az aznapi kedvességért.

Tervezd, és rajzold meg a saját kártyádat, írd fel az üzenetet, majd készítsd el a “kaparós” felületet. Ehhez egy rész mosogatószert keverj össze alaposan egy rész akril festékkel, majd ezzel fesd be a köröket vagy szívecskéket, és hagyd teljesen megszáradni.

A festéket ez után egy érme szélével a párod ugyanúgy le tudja majd kaparni, mint ahogy a sorsjegyekről is le lehet.

Szerelmi vallomás

“Minden érzékszervemmel imádlak!” – áll a szerelmes kártyán, amit te magad is elkészíthetsz, vagy boltban kapható, kész kártyára is írhatod ezt az üzenetet. Az igazán kreatív rész ez után jön, ugyanis minden érzékszervnek megfelelően készítened kell egy kis dobozt, amibe a témának megfelelő ajándék kerül.

Hogy ez pontosan mi, az csak a kreativitásodon és a büdzséden múlik, a “szaglás” dobozába például finom parfüm, de egy illatgyertya is kerülhet, a “hallás” dobozába egy válogatás a kedvenc dalaitokból, vagy akár egy kedves, általad felmondott üzenet egy pendrive-on, az “ízlelésbe” csoki, az “érintésbe” testápoló, a “látásba” egy közös fotó, vagy egy póló, amiben szívesen látnád a másikat.

Engedd el a fantáziádat, akkor lesz igazán ütős a meglepetés, ha egyénre szabod, így akár DIY meglepi is kerülhet minden dobozba!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019