6 Valentin-napi meglepetés, amit saját kezűleg is elkészíthetsz

Írta: ,

Szeretnél a szerelem napján egy kedves aprósággal kedveskedni a párodnak, amit saját magad készítesz el? Az alábbiakban pár olyan ötletet gyűjtöttünk össze, amit könnyen megvalósíthatsz, ráadásul a romantikus hangulatot is garantálhatod velük!

Szívecskés menü Kép forrása: cookingclassy.com

1/6 Szívecskés menü

Lehet, hogy úgy döntötök, megülitek a Valentin-napot, de nem ajándékoztok egymásnak semmit. Nos, a romantikus hangulatról ebben az esetben sem kell lemondanotok! Gyakorlatilag a teljes menüt elkészítheted ennek az alkalomnak megfelelően, csupán némi kreativitásra van szükséged.

Egy szív formájú szaggató mindenesetre jó barátod lesz, segítségével nem csak a süteményeket formázhatod, hanem akár a szalámit a pizzára, vagy a gyümölcsöt a salátára. Amennyiben nincs ilyen szaggatód, jöhet az ötletgazdag oldalad – például vágj ki egy szívecske formát papírból, majd használd sablonként egy torta díszítése során!

Exkluzív masszázsolaj Kép forrása: heatherchristo.com

2/6 Exkluzív masszázsolaj

Mit szólnál, ha az este legromantikusabb részét egy kis masszázzsal nyitnátok meg? Ehhez készíthetsz saját masszázsolajat, de ha biztosra mennél és minden kellemetlen melléhatást kizárnál, csalhatsz is kicsit.

Utóbbi esetén vásárolj bolti verziót (olyat is vehetsz, ami vágykeltő illatokkal lett megbolondítva), majd gyárts hozzá személyre szóló címkét, ajándékkártyát!

Utóbbihoz hozzátűzhetsz egy kupont is, így a barátod a masszázst bármikor beválthatja. Persze úgy az igazi, ha az ajándék átadása mellé ezen az estén bónusz-masszázs is jár…

Wellness kellékek Kép forrása: apumpkinandaprincess.com

3/6 Wellness kellékek

A masszázsolaj már egy kiváló alternatívája az otthoni wellnessnek, de természetesen tovább is fokozhatod a dolgot. Ha kellően kreatív vagy, akkor szinte bármilyen szépségápolási kiegészítőt elkészíthetsz otthon, legyen az fürdősó, fürdőgolyó, habfürdő vagy éppen az illatos gyertya!

Amennyiben erre nincs időd, az előbbi praktikát itt is bevetheted: vásárold meg a kezdőkészletet, de személyre szabottan állítsd össze, készíts belőle apró csomagot! Ha szerencséd van, a barátod veled együtt akarja majd kipróbálni az új szerzeményeket, mégpedig minél hamarabb!

Nasi szett, csak neki Kép forrása: recipelion.com

4/6 Nasi szett, csak neki

A nassolnivalókat mindenki imádja, főleg akkor, ha az adott csomag a kedvencekből áll össze. Nos, most már biztos te is tudod, milyen finomságoknak nem tud ellenállni a barátod, úgyhogy egész bátran összedobhatsz neki egy vésztartalékot.

Ha igazán személyesre vennéd, akkor ne csak a boltokban beszerezhető csokik és cukrok mellett voksolj, olyan édességeket is válassz, amiket megsüthetsz otthon – természetesen az alkalomra szabva.

Add meg a módját a „tálalásnak” is! Bármilyen saját kezűleg hajtogatott ládika, feldíszített befőttesüveg megfelel a célnak.

Édes bókolás Kép forrása: asubtlerevelry.com

5/6 Édes bókolás

Ennek az ajándéknak nem is annyira anyagi, mint érzelmi értéke van, ami ráadásul alaposan simogatni fogja a pasid lelkét. Szerencsére amilyen egyszerű és szívhez szóló, annyira könnyű elkészíteni! Mindösszesen néhány post-it papírra lesz szükséged, mégpedig az öntapadós fajtából (ha pedig tutira mennél, rózsaszínt vegyél!).

Ezután annyi a dolgod, hogy minden egyes oldalra ráírsz egy bókot, vagy egy olyan tulajdonságot, amiért imádod a barátodat. Ha ezzel megvagy, szív formában ragaszd fel a cetliket valahova a lakásban: akár a tükörre, szekrény belső oldalára. Csak arra figyelj, hogy záros időn belül megtalálja, hiszen a ragasztók néhány órán belül elengedhetnek!

Saját társas Kép forrása: feelmore.ru

6/6 Saját társas

Talán már az idejét sem tudod, mikor társasoztatok utoljára, pedig a közös játék kifejezetten jót tesz a kapcsolatoknak (is). Most azonban Valentin-napról van szó, tehát nem árt, ha testre szabott társassal készülsz. Attól függően, mennyi időd és energiád van, a nulláról is felépíthetsz egy játékot – saját fotókkal, szabályokkal, feladatokkal.

De azzal sincsen gond, ha egy meglévő, leharcolt, esetleg hiányos társast újítasz fel, és kicsit az alkalomra szabod. A vetkőzős póker és a +18-as Activity jó alap, de nyugodtan elengedheted a fantáziádat!