5 Valentin napi köröm inspiráció - a legújabb trendek szerint

Horváth Petra
Írta: ,
5 Valentin napi köröm inspiráció - a legújabb trendek szerint

Kép forrása: lookdujour.ca

Hihetetlen, hogy kettőt pislantottunk év eleje óta, és máris Valentin nap van. Tudom, hogy ez az ünnepnap még eléggé megosztó kis hazánkban, de szerencsére egyre többen hódolnak a szerelem megünneplésének, ki így, ki úgy! Ha más miatt nem is, azért érdemes várni ezt a napot, mert tökéletes érvként szolgál, hogy egy újabb mesés manikűrt kérhessünk a körmösünktől! Azért, hogy biztosan naprakész és egyedülálló inspirációkat gyűjthessek össze nektek, megkértem egy tündéri szakértőt, hogy segítsen eligazodni a mai trendekben.

Timár Julcsi készséggel állt rendelkezésemre, és gyönyörű inspirációs fotókat csatolt a tippjeihez, amik közül szinte lehetetlenség választani! A gyűjteményben található egészen letisztult és extravagánsabb megoldás is, így mindenki megtalálhatja a számára ideális stílust!

A perzselő ász Kép forrása: julcsika8/instagram

A piros árnyalatok határozottan nem hiányozhatnak a Valentin napi válogatásból, hiszen ez a perzselő szín mindennél jobban érzékelteti a szenvedélyt és a szerelmet. Akár önmagában is gyönyörűen mutathat, de mintákkal kiegészülve is egészen egyedülálló megoldások születhetnek.

Megannyi sablon és kiegészítő közül válogathatunk, amikkel egyedibbé varázsolhatjuk az összképet, mint például a képen látható plüss porral megszórt szív motívum. A plüss hatás a tavalyi év során robbant be a köztudatba, és azóta is töretlenül tartja a helyét, ilyen alkalmakkor pedig kifejezetten kötelező kelléknek számít.

Az újragondolt monokróm Kép forrása: julcsika8/instagram

Bár a piros a Valentin nap hivatalos színe, sokan nincsenek oda érte, amivel abszolút semmi gond, hiszen ahány ember, annyi ízlés! Unalmas is lenne a világ, ha mindenkinek egyezne a stílusa.

Azok számára, akik a monokróm árnyalatokat kedvelik jobban, kiváló megoldásnak számíthatnak a fekete-fehér variációk, mint a képen látható verzió is. Az alapszínek mellé felkerülhet egy különleges szív motívum is, hiszen ez a másik jelkép, ami elmaradhatatlan kelléke a szerelemnek.

Természetesen bármi mással is kiegészíthető a monokróm kompozíció, hiszen megannyi sablon minta, vagy dekoráció áll rendelkezésre, hogy teljesen egyedivé varázsolhassuk a végeredményt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!