5 ok, amiért jó, hogy van Valentin-nap

Fehér Vera
Írta: ,

A cinikus éned biztosan azt mondaná, milyen giccses ünnep, vagy minek külön megünnepelni a szerelmet, minden áldott nap együtt vagyunk stb. De hidd el, fontos, hogy legyen még egy nap az évfordulótokon kívül, ami emlékeztet arra, milyen szerencsés vagy! Összegyűjtöttünk 5 okot, amiért a Valentin-nap jó hatással van a párkapcsolatokra még akkor is, ha valaki nem rajong érte!

Mert adni jó Kép forrása: bloglovin.com

Az ajándékozás egy kedves gesztus, ami biztosan örömet okoz a szerelmednek – ezért már megéri adni, nem igaz? A lényeg, hogy beszéljétek meg a barátoddal, hogy megünneplitek-e ezt a napot, hátha ő is meg szeretne lepni valamivel.

„Az ünnepek fontosak. Még akkor is, ha ódzkodsz a szíves bögrétől, a plüssállattól, vagy a képeslapoktól. Az ilyen rítusok abban segítenek, hogy egy pillanatra megállj, és átérezd, ki és mi igazán fontos számodra, mi képvisel értéket az életedben” – mondja Megyeri Zsuzsa Dóra pszichológus. 

Fixáljátok le, milyen típusú ajándékban gondolkodtok: tárgy, élmény, esetleg egy közös emléketek felidézése – mindegy, mi az, csak rólatok szóljon.

Feléleszti a lángot Kép forrása: classy-inthecity.com

Mivel ezen a napon lehetetlen nem észrevenni, milyen ünnep is van, ezért még a legfeledékenyebb pasik is elsuttognak néhány bókot a szerelmüknek – akkor is, ha nem rajonganak a Valentin-napért.

Ha pedig programot is szerveztetek, újra úgy érezhetitek magatokat, mint az első randik egyikén.

Te kicsíped magad, ő virágot ad neked, az este végén pedig jöhet az összebújás...

Tökéletes alkalom a kezdeti lángolás felélesztésére!