Vissza a kezdetekhez – Fedezzétek fel újra egymást!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Vissza a kezdetekhez – Fedezzétek fel újra egymást!

Kép forrása: jolopes/depositphotos.com

Kétségtelen, hogy az ember társas lény, így a hosszan tartó bezárkózást, bizony, kevesen viselik könnyedén. Akár a friss szerelem újdonságokkal teli fázisában jártok, akár sok éve élvezitek egymás megnyugtató és biztonságot nyújtó közelségét, a kényszerből otthon töltött esték, könnyedén nyomot hagyhatnak kapcsolatotokon, ha nem figyeltek oda egymásra! (x)

De vajon mi olyat lehet tenni otthonotokba „zárva”, aminek segítségével akár hosszú hetekre is változatossá és izgalmassá válnak az esték? Természetesen az egyik legjobb mód, ha minél gyakrabban összegyűritek a lepedőt, hiszen a szex amellett, hogy remek időtöltés, rengeteg boldogsághormont is felszabadít, így biztos kiegyensúlyozottabban fogjátok átvészelni a „szobafogságot”.

Ugyanakkor érdemes nem rögtön ajtóstul rontani a házba! Az előttetek álló esték és éjszakák tökéletes alkalmat nyújtanak arra, hogy újra megismerjétek egymást, vagy még szorosabbra fűzzétek a köztetek lévő kötelékeket. Emlékeztek még milyenek voltak az első randik, a vágy miatt álmatlanul töltött éjszakák, a pihegve összebújások?

Itt az idő, hogy felelevenítsétek mindezt! Ha hirtelen nem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá, íme három tanács, ami megalapozza az újra egymásra találást!

1. A második első randi

Ki hívott el kit? Hova mentetek? Mit csináltatok? Szenvedélyesek voltatok vagy visszafogottak? Idézzétek fel az első randevú emlékét annyira részletesen, amennyire csak tudjátok, és próbáljátok meg rekonstruálni az eseményeket, persze csak az otthoni keretek között. Ezúttal nem kell végigandalogni a fél városon, vagy étteremben lenyűgözni egymást… viszont ami elengedhetetlen, hogy megpróbáljátok újra meglátni azt a másikban, ami miatt annak idején elállt a lélegzetetek is. Beszélgessetek nyíltan, őszintén, de tegyétek mindezt úgy, mintha ismeretlen terepen járnátok!

boggy22/depositphotos.com

2. A forró kása

Állítólag jobb nem kerülgetni, de aki ezt állítja, még nem próbálta, milyen egy egész estén át tartó, érzékekre ható, romantikus kényeztetés. Készítsetek egy finom, forró fürdőt egy illatos fürdőbombával megfűszerezve (vagy fürdőkád híján a bizsergető közös zuhany is megteszi), de ne feledkezzetek meg a kád mellé készített pezsgőkről se! Ha már mindketten kiáztattátok magatokat, jöhet a masszázs!

Számtalan illat közül válogathattok a masszázsolajak terén, de érdemes tenni egy próbát a masszázsgyertyákkal is, amik forrón, mégsem égetőn kényeztetik a testet.

Ha pedig tudjátok, hogy végül úgysem bírtok majd magatokkal, rögtön készítsetek be egy síkosítóként is funkcionáló olajat! De ne feledjétek, ez a program sem lehet teljes a meghitt, intim beszélgetések nélkül!

3. Én még soha

Emlékeztek arra az egykor annyira népszerű ivós játékra, az „Én még sohára?” A feladat egyszerű volt, állítanod kellett magadról valamit, amit még soha nem csináltál, viszont aki a társaságban nem mondhatta el ugyanezt magáról, annak innia kellett. A feladat most is kísértetiesen hasonló, ám ezúttal nem csak az a lényeg, hogy olyat mondjatok, amit még soha nem próbáltatok ki, hanem egyben olyat, amit nagyon is szeretnétek megtenni! Ne féljetek bevallani a titkos(abb) vágyaitokat, higgyétek el, meglepően sok fantáziátok valósulhat meg a párotokkal, ha őszinték vagytok!

+1. Online párjáték a Vagyaim.hu jóvoltából

Ha még több izgalmas, izgató vagy épp romantikus feladatra vágytok, esetleg attól tartanátok, hogy nem vagytok elég kreatívak, akkor irány a Vagyaim.hu Facebook-eseménye, ahol az elkövetkező hetekben minden napra jut majd egy-egy tüzet felélesztő, pikáns, érzéki feladat. De ha nem vagytok a közösségi média lelkes használói, a Vágyaim Magazin bejegyzésében is követhetitek a játékot!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!