A vibrátor, ami megizzaszt - Teszteltem a Javida Heating Vibe vibrátort!

Kovács Andrea
Írta: ,
A vibrátor, ami megizzaszt - Teszteltem a Javida Heating Vibe vibrátort!

Ez a melegítős, csiklóizgatós vibrátor olyan, mint a kelleténél eggyel több koktél után hazavinni a buliból a kicsit fura srácot, és aztán meglepődve tapasztalni, hogy ha esélyt kap, életed egyik legjobb orgazmusát kapod tőle.

Akármennyire is nem szép dolog az előítélet, a Javida Heating Vibe vibrátorral kapcsolatban nekem volt belőle. A csiklóizgatós kar még rendben van, sőt az ilyesmi nagyon is előnyére tud várni a legjobb vibrátornak is, hovatovább, bár hiszem és vallom az evolúció elméletét, szerintem a legszebb bizonyíték lehetne rá, ha a férfiak anatómiája is ebbe az irányba alakult volna.

Valószínűleg, ha a múltban a nőknek több beleszólása lett volna a párválasztásba, és nem csak a nyers izomerő döntött volna, akkor most így állnának a dolgok, de mivel a szexuális forradalom szinte tegnap kezdődött, az evolúció meg lassú folyamat, ezért valószínűleg a következő jégkorszakig be kell érnünk azzal, hogy csak a vibrátorok idomulnak a női testhez.

A Javida vibrátora pedig idomul, ezzel nincs is gond, de amitől nálam leszaladt a tű a fejben már elindított Need You Tonight kislemezről, az a melegítős funkció. Merthogy a Javida ilyet is tud, sőt nem is titkolja a gyártó, hogy ezzel próbálja kiemelni a szexjátékszert a csiklóizgatós vibrátorok sorából, nem véletlenül kapta a kéjkütyü a Heating Vibe fedőnevet.

Hogy mi ezzel a baj? Az ég adta világon semmi, de a szerkesztőségi levelet olvasva még nem ez volt az érzésem.

Egyfelől valahogy azt gondoltam, hogy ha egy csiklóizgatós vibrátor teszi a dolgát, akkor ott már nincs szükség ilyen szemfényvesztő extrákra, másrészt nekem összeugrottak a záróizmaim a gondolattól, hogy valami egyszer csak elkezd melegíteni a legérzékenyebb részeken.

Arról már nem is beszélek, hogy a villámgyors képzettársítás hatására rájöttem, hogy a csiklóizgatós vibrátorok formája mennyire hasonlít egy hajsütővasra, ami aztán vágképp nem olyasmi, amit azon a területen szeretnék tudni.

Ezen félelmeim persze totál alaptalanok voltak: egyrészt a Javida masszázsfeje legfeljebb 42 fokra melegszik fel, ami a belső testhőmhöz képest éppen csak kellemes meleget, de semmi esetre sem forróságot jelent, másrészt a gyártó komolyan ügyel a minőségre, így természetesen az is garantált, hogy a vibrátor csak kellemes borzongást okoz, sérüléseket nem.

Miután kicsit utánaolvastam a dolognak, és megnyugodtam, hogy itt semmiféle égési sérülés nem lesz, megrántottam a vállamat, és az újságírás szentsége jegyében igent mondtam a terméktesztre.

Amikor már kezemben tartottam a csomagot, legurítottam egy pohár bort, hogy meglegyen a bátorságom a hálószobámba vinni ezt a fura srácot, és kinyitottam a dobozt. Az első kellemes meglepetések a „vetkőztetésnél” értek, a vibrátor papírcsomagolásán ugyanis van egy kis, mágnesesen záródó fedő, ami mögött egy ablakon át látszik az eszköz, és ezt valamiért nagyon elegánsnak találtam. „Alakul ez!” – gondoltam magamban, mintha a buliból hazavitt furcsa srácról most derülne ki, hogy a vintage pálmafás ingje alatt kockahasat rejteget.

Kézbe véve a Javida kellemes, bársonyos szilikonborítása azonnal barátságos hatást keltett, a bekapcsolás után pedig egy ígéretes és sokat sejtető mordulással jelezte, hogy már készen is áll a játékra, felőle kezdhetünk.

A vezérlő használatát egyszerű kitanulni, összesen három gomb van, a középsővel a készülék ki és bekapcsolható, az alsó és felső nyilakkal pedig a két karba épített masszázsfej rezgése szabályozható külön-külön, ami azért egész ügyes kis trükk, hiszen így sokkal jobban elkülönül, hogy egyszerre két helyről érkezik a gyönyör.

Bekapcsoláskor automatikusan elindul a különleges melegítő funkció, ami maximum 42°C-ig melegíti fel a kényeztetőt, ehhez nagyjából 10-12 percre van szükség.

A vibrációk 5 különféle módban működnek. Elég jól el lehet játszani vele, amíg az ember megtalálja a magának legjobban megfelelőt, és mivel az akkumulátor (USB-ről tölthető, a kábelt tartalmazza a doboz) egy óráig is bírja, erre bőven jut is idő.

Nem ért meglepetésként, hogy a vibrátor teszi, amit tőle elvár az ember, a hullámos felszínű, hajlított ívekkel formavezetésű vibrátor egyszerre izgatja a csiklót és a G-pontot, így az orgazmus gyakorlatilag garantált, ám éppen mire rendesen beindult a buli, a melegítős funkció is éreztetni kezdte a hatását, aminek eredményeként rájöttem, hogy mennyire hiányzott eddig valami az életemből, aminek a létezéséről sem tudtam.

A kellemes meleg olyan, mint egy forró lehelet, mint egy titkos érintés, mint egy cseresznye annak a bizonyos tortának a tetején. Mint a zene a tűzijáték mellé.

Szóval mi a végső ítéletem a Javida akkus, melegítős csiklóizgató vibrátorról? Vagyis arról, hogy kell-e egy csiklóizgatós vibrátorba melegítő funkció? Nyilván nem, mert anélkül is működik. Hogy jó-e, ha mégis van benne? De még mennyire! Elvégre néhány koktél után haza lehet vinni a jól fésült, farmeres-pólós magas fiút is a buliból, és meg fogja tenni, amit vársz tőle, na de a fura srác… Ő lesz az, aki a felejthetetlen meglepetéseket okozza! És miért is érnéd be ennél az élménnyel kevesebbel, ha vibrátort választasz magadnak?

A terméket a vagyaim.hu webshop biztosította.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!