Vibrációs bugyit teszteltünk - Rendesen felpörgeti a hangulatot!

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Vibrációs bugyit teszteltünk - Rendesen felpörgeti a hangulatot!

A csomagolás igenis számít – ezért veszünk egy romantikus estére szexi fehérneműt, még akkor is, ha tudjuk, hogy csak egészen rövid ideig lesz rajtunk, és ezért nem mindegy, hogy hogyan néz ki egy csiklóvibrátor. A Pantyrebel pontosan érti ezt. (x)

Az ötlet, hogy a mutatós, fekete-arany színű izgatót egy kimondottan erre a célra készült, kis zsebbel ellátott bugyiba lehet tenni használat közben, egyszerre pofonegyszerű és zseniális, de ugye a külcsín bármilyen fontos is, mit sem ér a belbecs nélkül, úgyhogy én is úgy döntöttem, először önmagában tesztelem, mit is tud a kis gépezet.

Aki nagyjából képben van a szexjátékszerek árával, az tudja, hogy 20 ezer forint alatt nem sok távirányítású izgatót lehet kapni, és ha hozzávesszük, hogy ehhez még szexi fehérnemű is érkezik, a Pantyrebel vibrációs bugyi már majdhogynem a „gyanúsan olcsó” kategória, éppen ezért kellemes csalódás volt kibontani.

Kicsi, kompakt, de masszív csiklóvibrátor, bőrbarát szilikonborítással és anatómiai formával – elég erős kezdet, gondoltam magamban, de lássuk, mire képes!

Amint megnyomtam a távirányító gombját, azonnal egyértelművé vált, hogy sokkal többre, mint gondoltam: az extra erős, 12 fokozatos motor a gyengéd cirógatástól a paplanszaggatós lendületig mindent tud, és amikor megláttam a leírásban, hogy még tus alatt is használható – csak maga a vibrátor, a távirányító nem! – gyorsan meg is szakítottam a napomat egy kreatív zuhanyzás erejéig.

A tényleg jól illeszkedő, a rezgést tökéletesen vezető kényeztetővel a barátságomat perceken belül megalapoztam, és rövid idő alatt több pecsétet is tettünk rá, így abban már biztos voltam, hogy itt a vonzó csomagolás nem azt a célt szolgálja, hogy elvonja a figyelmet a tényleges használat közben megmutatkozó hiányosságokról.

Maga a vibrátor tehát egy teljesen jól használható, diszkréten működő és önmagában is praktikus kis játékszer, amihez mintegy extraként érkezik a csipke bugyi.

A „szexi fehérnemű” hallatán persze tudom, hogy sok nőnek nem ugyanaz az érzés jut eszébe, mint a férfiaknak. A helyi ázsiai boltban vagy a Nyugati téri aluljáróban kapható necc- és csipkedarabok ugyanis lehet, hogy látványra csábítóak, viselni őket azonban minden, csak nem szexi, kivéve, ha valaki igazi istennőnek érzi magát a legkellemetlenebb helyeken bevágó varrásoktól és az olyan műszáltól, amire elég ránézni, és már mehetünk is a patikába a gombaölő tablettáért.

A Pantyrebel vibrációs bugyija szerencsére egyáltalán nem ilyen, és ez már első ránézésre is látszott, szépen kidolgozott, kényelmes és igényes darab, és tényleg inkább érzi benne magát az ember érzékinek, mint az áttörésre váró, önköltséges filmben szereplő pornószínésznek.

Ami a működését illeti, egy hangyányit lehetne halkabb a motor, én nem biztos, hogy például egy moziban el merném indítani, de mondjuk egy bevásárlóközpont zaja már simán elnyomja, ha valaki nyilvános kedvcsinálónak szeretné használni.

Mi a hálószoba falain kívül csak az autóban próbáltuk ki, amikor egy délutáni ügyintézéshez „tesztkörre” vittem a vibrációs bugyit, egyrészt, hogy kipróbáljam, mennyire kényelmes viselet hosszabb távon is, másrészt, hogy feszegessük kicsit a saját határainkat. A fehérnemű egyébként több órás viselet közben sem volt zavaró vagy kényelmetlen, ellenben tényleg magabiztosabbnak éreztem benne magamat - valóban van valami abban, hogy az ember énképét igenis befolyásolja, ha visel valami szexit, amiről a körülötte lévők semmit sem tudnak.

A vibrátor kültéri tesztelésére akkor nyílt alkalom, amikor a hazafelé vezető úton dugóba kerültünk.

A sor állt, a rádióban nem szólt semmi jó, és mikor éppen azt kezdtük el megbeszélni, hogy vajon megromlott-e otthon a hűtőben a tej, és be kell-e még ugrani a kisboltba, úgy döntöttem, ideje felpörgetni ezt a bulit. A (táv)irányítást a kezembe vettem, az atmoszféra azonnal megváltozott, és azt kell mondjam, azonnal egyértelmű lett, hogy mi lesz a program, mikor hazaérünk. A tej szavatossága pedig többé eszünkbe sem jutott.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv