Vérciki menstruációs sztorik valódi nőktől

Kovács Andrea
Írta: ,
Vérciki menstruációs sztorik valódi nőktől

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Előfordulnak. És igen, az embernek kicsit összerándul a gyomra már attól is, hogy olvassa őket, de ennél is fontosabb, hogy megértsük: ilyen „balesetek” bárkivel megtörténnek, és a legjobb, amit tehetünk, ha nevetünk rajta egyet, és megpróbáljuk az ezzel kapcsolatos félelmeket, frusztrációt és szégyenérzetet nem átörökíteni a következő generációra.

Juli, 28 Kép forrása: sheerluxe.com

„A középiskola utolsó évében történt, az egyik tanárom kihívott a táblához, és mivel minden remekül ment, tulajdonképpen átvettem az óra irányítását, magabiztosan oldottam meg és magyaráztam el a feladatokat, és teljesen nyeregben éreztem magam.

Aztán az óra után a legjobb barátnőm szólt, hogy van hátul egy kis folt… Én meg végig így álltam az osztály előtt, és fogalmam sem volt róla, hogy mit látnak, mikor megfordulok.

Mondjuk, hogy nem ez volt életem legszerencsésebb napja, de nem hagytam, hogy a dolog elvegye a kedvem, továbbra is én maradtam az osztályelső kémiából, és be is jutottam az egyetemre. Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy visszanézve ez csak egy egész apró kis bökkenő volt az utamon.”

Éva, 33 Kép forrása: junebugweddings.com

„Még egyetemista koromban jártam egy sráccal, akinek a szülei házában saját medence volt. A vizsgaidőszak végén nagy medencés bulit rendezett, és bár éppen az előző nap jött meg, eszembe sem jutott emiatt kihagyni a bulit, és egy erős tamponnal felszerelkezve sütkéreztem a bikinimben a többiekkel.

Minden rendben is ment, csakhogy a tampon madzaga valahogy kiutat talált a bikini alsómból, és kikandikált a combom tövénél.

A pasim ezt észrevette, de azt hitte, hogy csak egy cérnaszál jött ki a fürdőruhámból, és mielőtt még bármit tehettem volna, odanyúlt és megrántotta, hogy letépje.

A következő pillanatban neki is leesett, hogy mi az, és egy pillanatnyi szuperkínos szemkontaktus után mindketten röhögésben törtünk ki.

A többieknek fogalmuk sem volt róla, hogy mi bajunk van, mi pedig nem akartuk, de nem is tudtuk volna elmondani, mert levegőhöz sem jutottunk a visítástól.”

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv