Ha ez a négy változás bekövetkezik a szexuális életetekben, a kapcsolatotok örökké fog tartani

Szirák Viki
Írta: ,

A szex mindig a kapcsolatok elején a legizgalmasabb. Ilyenkor még nem ismeritek egymás testét, rengeteg titkot fedeztek fel a másik vágyaival kapcsolatban, így nem csoda, hogy akár naponta többször is sort kerítetek az együttlétekre. Aztán ahogy telnek a hónapok, majd pedig az évek, bizonyos dolgok megváltoznak a szexuális életetekben. Ez viszont nem feltétlenül jelent rosszat, ha ugyanis az alábbi átalakulást észleled te is, az bizony arra utal, hogy titeket tényleg egymásnak teremtett a sors, és nagyon erős párt alkottok!

Minden természetesen történik Kép forrása: wiskey/depositphotos.com

A kapcsolat elején még megtervezed fejben, mikor fogtok szeretkezni, rákészülsz, és izgulsz is miatta.

Idővel viszont ez is megváltozik, és a szex természetesen, mindenféle előregondolás nélkül történik meg.

Egyszerűen csak tudjátok, hogy most ez követezik, mert olyannyira egymásra hangolódtatok spirituálisan és fizikálisan, hogy nincs szükség többé utalgatásra; szavak nélkül, érzések és mozdulatok alapján tudjátok, hogy most szeretkezni fogtok egymással.

Kezdetben mindenki aggódik azért, vajon mennyire tetszik majd a másik félnek meztelenül, és amiatt is, hogy mennyire lesz elégedett a teljesítményével.

Bizonyos kapcsolatokban ez a fajta feszengés sosem múlik el, de ha az Igazival vagy együtt, rövidesen úgy érzed, mellette nyugodtan lehetsz önmagad.

A Nagy Ő társaságában nem foglalkozol a hibáiddal, magabiztosnak és szexinek érzed magad; mert ő azt érezteti veled, hogy te vagy számára a főnyeremény.

Innentől kezdve pedig nem a külsőségekkel foglalkozol, hanem a csodálatos érzéssel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019