5 vadító ajándék, amit minden nő szeretne nőnapra

Schuster Borka
Írta: ,
5 vadító ajándék, amit minden nő szeretne nőnapra

Kép forrása: GeorgeRudy/Depositphotos

Uraim! Rózsa? Persze, alap! Csoki? Hát figyelj, megsértődni biztosan azért sem fognak. De ha ránk hallgatsz, súgunk egy titkot: ennél azért kicsit izgisebb ajándékra vágynak a csajok nőnapkor. Egy szexi fehérnemű például már megüti az ingerküszöböt, és lássuk be, az ilyesmit tényleg legalább olyan jó adni is, mint kapni. Bár biztosak vagyunk benne, hogy te is el tudsz képzelni egyet s mást, ha szexi alsóneműről van szó, azért adunk néhány ötletet, hogy mit lehet érdemes szívecskés papírzacskóba tenni, majd átnyújtani a szerelmednek. (x)

1. Francia bugyi meglepetéssel

Business in the front, party in the back, ahogy az angol mondja, bár ennek a csipkebugyinak az eleje sem éppen HR-kompatibilis, és ha tárgyalásra valószínűleg nem is ez a legjobb dress code, azért azt is be kell látni, hogy elég meggyőző viselet. Ha a szerelmed tudja rólad, hogy a feneke a gyengéd, akkor azt ennél a szexi csipkecsodánál stílusosabban nem is mondhatnád el neki ismét, de bármilyen irányból nézed is, ez a bugyi – benne a megfelelő személlyel – nem okoz majd csalódást.

2. Javíthatatlan romantikusoknak

Mert ki mondta, hogy a szexi fehérnemű nem lehet egyben romantikus is? A csipke, a necc és a bőr mellett ma már szerencsére nem lehetetlen olyan öltözékeket sem kapni, amelyek a vintage jegyében sokkal finomabbak, nőiesebbek és elegánsabbak. Ez a patyolat babydoll a hozzá tartozó alsóval például olyan, amit egy 19. századi angol úrinő is viselhetett, ha igazán jó napot akart szerezni a vár urának. Vagy hát… legalábbis szeretjük így képzelni. Lehet, hogy történelmileg nem pontos a kivitelezés, de biztosak vagyunk benne, hogy ez egyikőtöket sem fog majd zavarni.

3. Az édességgel nem lehet mellélőni

A csoki meg a bonbon kissé már elcsépelt nőnapi meglepetés, de az is tény, hogy az édességet minden nő szereti. Persze lehet azt úgy is adni, hogy a romantikusnak és szexinek szánt ajándékot tényleg ne lehessen összekeverni egy óvodás Mikulás-napi csizmájának tartalmával. Ez a cukorkás melltartó például egyszerre a kötelező édesség és a pikáns meglepetés is lehet, aztán ne csodálkozz, ha a párod téged fog lelkesen kínálgatni a neki szánt ajándékból.

4. Veszélyesen vörös

Vannak, akik pironkodva, szégyenlős kuncogással bontják ki a pikáns meglepetéseket. És vannak, akik már a csomagolás láttán a kanapéra döntenek. Ha a te szívszerelmed is egy igazi démonnő, akit nem lehet egykönnyen zavarba hozni, akkor lepd meg egy hozzá illő, vadítóan vörös, három részes csipke szettel. A készlet egy harisnyatartós felsőből (elöl gyorsan kioldható szalaggal) és egy mini-alsóból áll, melyek finom, átlátszó virágcsipkéből készültek, hozzáillő vörös harisnyával. Csak vigyázz, nehogy te legyél, aki a végén belepirul a dologba!

5. Igazi klasszikus

Attól, hogy valami szexi, még lehet elegáns, kifinomult és divatos. Ha a szerelmed egy igazi úrilány, esetleg egy stílusikon, vagy csak nem akarsz rögtön ajtóstul rontani a házba, és elsőre nem valami egészen extrém fehérneművel lepnéd meg, ez az érzéki szett biztosan olyasmi lesz, amit nem csak a te kedvedért vesz fel, hanem valóban szívesen is visel. Érzéki és romantikus, áttetsző, puha, rugalmas, gyönyörűen kidolgozott, fekete csipkéből készült fehérnemű szett, kis csillogó, strasszos dísszel. Akár egy exkluzív ékszer! Ne lepődj meg, ha a párod annyira magabiztosnak érzi benne magát, hogy akár munkában is ezt viseli majd a ruha alatt – biztos, hogy amikor a nap végén hazaér, lesz miről.. khm... beszélgetnetek.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!