Újdonságok a szexkütyük világában – most már ezek (is) garantálják az orgazmust minden szeretkezésnél

Írta: ,

Minden bizonnyal sosem fognak kimenni a divatból a vibrátorok, de manapság már annyira széles skálán mozognak a különféle szexkütyük, hogy azok is kedvet kaphatnak a kísérletezgetéshez, akik egyébként nem különösebben hívei ezeknek a lehetőségeknek. Téged is érdekel a téma? Lássunk néhány örök slágert, és azt is, milyen újítások történtek az elmúlt időszakban!

Gésagolyók széles skálája

1/5 Gésagolyók széles skálája

A gésagolyók messze nem új keletű játékszerek sőt, eredetileg nem is arra készültek, hogy szeretkezés közben használjuk őket. Valódi funkciójuk a hüvely izmainak erősítése, ami a nők orgazmus készségét és erősségét növeli, ebből adódóan pedig a férfiaknak is jelentős örömöt okoz. Használata során a golyókat a hüvely alsó részébe kell felhelyezni, majd arra koncentrálni, hogy ne guruljanak ki – ez sok esetben állandó izomfeszítést, így pedig erősödést eredményez.

Mindez nem csak a szexuális életben lehet hasznodra, hanem egészségügyi előnyöket is élvezhetsz, pl. nagyobb eséllyel kerülhet el az inkontinencia.

Ami a kínálatot illeti: nincs olyan elképzelés, amit már ne valósítottak volna meg. A legkülönfélébb súlyú, formájú, átmérőjű és számú, színű gésagolyók közül választhatsz. Első próbálkozásra inkább az ovális formájú, nagyobb átmérőjű gésagolyóval érdemes kísérletezgetned, utána jöhetnek a nehezebb és kerek változatok.

Tojásvibrátor

2/5 Tojásvibrátor

A tojásvibrátorok rendkívül diszkrét kis kiegészítők, ám ez ne tévesszen meg! Méretükből adódóan (általában csak 5-6 centiméter hosszúak és 2-2,5 cm átmérőjűek) hüvelyen belül és kívül is könnyedén alkalmazhatóak.

Szeretkezés közben remek csiklóizgatók, hiszen gond nélkül elférnek a tenyérben, és nem zavarják a behatolást sem. Többségük nagyon halk, ám 5-7 rezgésfokozattal is rendelkeznek. Vannak, akik hüvelyen belül egyfajta gésagolyóként tekintenek rájuk, és tény, hogy alkalmasak lehetnek az izomzat edzésére, legalábbis egy bizonyos szintig.

A modern újítás ezekkel a különleges kis eszközökkel kapcsolatosan az, hogy létezik belőlük távirányítós verzió. Ez azt jelenti, hogy a hüvelybe helyezve kívülről is tudjátok irányítani, nem kell kivenni, ha esetleg fokozatot állítanátok. Ha nem elégedtek meg ennyi izgalommal, nem csupán távirányítós, hanem okostelefonról navigálható változatot is beszerezhettek…

Péniszköpeny

3/5 Péniszköpeny

Nem túl szexi az elnevezés, de alaposan felkorbácsolhatja a vágyakat ez a furcsa kis kiegészítő. Tulajdonképpen arról van szó, hogy egy rugalmas, kellemes tapintású anyagból egy, az óvszerhez hasonló játékszert készítettek. A működési elv is hasonló az óvszeréhez, a párodnak kell felhúznia szeretkezés előtt.

És hogy mi a trükk? A kiegészítő felszínét a legkülönfélébb bordázatokkal, gömbökkel látták el, így a barátod a szeretkezés során jóval intenzívebben és mélyrehatóbban tudja masszírozni a hüvelyed belső falát. A péniszköpenyhez tartozik egy gyűrű is, amit a herékre kell felhúzni – ez adja a biztos tartást és némi extra élvezetet a férfiaknak, hiszen ők egy kicsit háttérbe szorulnak az érintkezés során. Te annál kevésbé, ugyanis olyan péniszköpenyt is vehettek, ami különleges, vibrációs gyűrűkkel egyaránt rendelkezik.

A felvétel során javasolják a vízbázisú síkosítók használatát!

Tartópánt nélküli dildó

4/5 Tartópánt nélküli dildó

Kicsit meredekebb kiegészítőhöz érkeztünk el, de a szexben minden megengedett – sőt, javasolt – amit mindkét fél élvez. A legkülönfélébb anális játékszerek már nagyon régóta piacon vannak, hiszen a végbélnyílás környékén rengeteg idegvégződés található, ráadásul a behatolás során a hüvely izomzata is könnyedén masszírozható.

Egyszóval nem meglepő, hogy sokféle kiegészítő épít erre a területre.

De mi is pontosan a tartópánt nélküli dildó? Ennek a lényege, hogy a műpéniszt nem magatokra csatolni tudjátok, hanem hüvelybe, vagy a végbélnyílásba helyezve rögzíthetitek ( ezt segíti elő a kiegészítő kúposabb, vastagabb része). A funkcióból adódóan láthatod, hogy ez a szexi kiegészítő elsősorban a saját nemükhöz vonzódó nőknek készült, de persze azoknak is ideális lehet, akik időnként felcserélnék a szerepeket, hiszen dildó a prosztata masszázsára éppúgy alkalmas, mint a G-pont stimulálásra. E funkciókról a beépített rezgés is gondoskodik.

 

Ujjvibrátor és vibrációs bugyi

5/5 Ujjvibrátor és vibrációs bugyi

A diszkréció híveinek készültek ezek a kiegészítők, illetve azoknak, akik nem feltétlenül szeretnék a klasszikus vibrátorokat bevinni a hálójukba – ám a rezgések jótékony hatásait szívesen élveznék. A vibrációs bugyik, ahogy a nevük is mutatja, tulajdonképpen olyan fehérnemű utánzatok, amikbe vibrátort építettek a tervezők. Bár többnyire feldobják őket csipkével, leginkább egy vékonyka tisztasági betétre emlékeztetnek, így bármelyik hagyományos fehérneműben elrejthetőek. Gyakran tartozik hozzájuk egy hüvelybe helyezhető rész is, illetve az elmaradhatatlan távirányító, amit persze a párod is navigálhat.

Az ujjvibrátort az ujjadra tudod feltenni, általában egy kis szilikonos hurokkal, a vibráló részt pedig már irányíthatod is a megfelelő helyre. Amellett, hogy szinte senki nem mondja meg első ránézésre, mi is ez a kütyü, nagyon alaposan felpörgetheti az eseményeket: egyedül, de természetesen a pároddal is használhatod, akár az előjáték, akár a szeretkezés szerves részeként.