5 dolog, ami azt bizonyítja, hogy tökéletes a szerelmi életed

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 dolog, ami azt bizonyítja, hogy tökéletes a szerelmi életed

Nem nehéz harmonikus és boldog szexuális kapcsolatot fenntartani a szerelmeddel, főleg nem addig, amíg még nagyon friss és zsenge a viszonyotok. Később azonban már nem ennyire egyszerű a helyzet és előfordulhat, hogy valami megváltozik köztetek. De honnan tudhatjátok, hogy még mindig tökéletes a szexuális életetek?

El mered mondani, ha gondod van Kép forrása: junebugweddings.com

A kommunikáció minden egyes kapcsolatban létfontosságú, nem kivétel ez alól a szexuális élet sem. Bár egy ideig működhet a dolog akkor is, ha szót sem ejtetek róla (sőt az az igazán fantasztikus), azért nem mindenki van ilyen egyszerűen összerakva.

Például ha nincs orgazmusod, és ő rákérdez, akkor el kell mondanod az igazat, hiszen csak és kizárólag közös erővel tudjátok ezt a gondot orvosolni. Egyébként nem csak az összerázódás szakaszában kell tudnotok beszélni a szexről, hiszen egyes betegségek, vagy éppen a várandósság is alaposan átalakíthatja az együttléteteket. Ha ilyen esetekben nem juttok dűlőre, úgy tesztek, mintha minden rendben lenne, holott nincs, akkor nem csak a szexuális életetek, hanem a kapcsolatotok is tönkremehet.

Elégedettek vagytok a mennyiséggel Kép forrása: emiliabonnevier.blogg.se

A minőségről már esett szó, de mi a helyzet a mennyiséggel? Ez szintén teljesen egyénfüggő, csak és kizárólag tőletek függ, mi a kevés, és mi a sok.

Minden pár életében akadnak olyan hullámvölgyek, amikor megritkulnak az együttlétek, akár konfliktus, akár egyéb elfoglaltság miatt, és olyan időszakok, amikor ismét a kezdetek kezdetén érezhetitek magatokat.

Ez így normális és teljesen természetes, csupán az a lényeg, hogy nektek megfeleljen. Bár átlag van az együttléteket illetően, ezek a statisztikák nem húzhatóak rá senkire, pont az egyedi élethelyzetek miatt. A lényeg az, hogy egyikőtök se duzzogjon, amiért „megint elmaradt” az együttlét, és egyikőtök se érezze azt, hogy „már megint le akar feküdni velem?”.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján