Hogyan lehet többszörös orgazmusod?

Írta: ,

Sok nőnek ahhoz is rengeteg idő kell, hogy egyáltalán eljusson addig a pontig, míg végre megtanulja irányítani a testét a partnere jelenlétében. Ám amikor egy lépcsőt felléptünk, már rögtön a következőn gondolkozunk: milyen módszerrel lehet több, vagy többszörös orgazmusod?

Tanulj egyedül!

Nagyon fontos, hogy egyedül képes legyél kényeztetni magadat, hiszen addig egy tippet sem tudsz adni a kedvesednek, amíg te magad nem érzed egész pontosan, hogy mire vágysz.

Ha már belejöttél az önkielégítésbe, könnyen megtanulhatod szabályozni az orgazmus készségedet: kellő tapasztalattal visszatarthatod, hogy még intenzívebb legyen, de azt is kitapasztalhatod, mennyi időre van szükséged a soron következő kényeztetés megkezdéséig.

Orális szex során

Így sokkal könnyebb lesz átélned a többszörös orgazmust, mint hinnéd. Először is szükséged van egy odaadó partnerre, aki hajlandó a puszta örömszerzés végett kényeztetni téged, s arra is képes, hogy nem hagyja abba az ingerlést akkor, amikor először elélveztél. 

Mivel az első orgazmus után kicsit kényelmetlen, ha megérintenek, pár pillanatig meg kell állnotok, ez pont elég arra, hogy gyorsan pózt váltsatok, vagy körbepuszilgasson a barátod, és máris kezdődhet elölről az egész.

Szeretkezés előtt 

Ha igazán figyelmes partnered van, akkor az sem okozhat gondot, hogy mind az előjáték, mind a tényleges aktus során is orgazmusod legyen. S bár ezek nem számítanak többszörös, egymást közvetlenül követő orgazmusoknak, azért mégis hasonlóan élvezetesek. 

Mi több, egyesek számára még sokkal intenzívebbek is, hiszen nem mindenki éli át ugyanolyan intenzitással a gyors egymásutániságban következő második, vagy éppen a harmadik orgazmusát.

Még több orgazmus szeretkezés közben

Érdemes úgy kialakítani a szeretkezéseket, hogy ha nehezen élvezel el, akkor már az előjáték során eljuss a csúcsra, s csak ezután vágjatok neki a tényleges aktusnak. Így garantált, hogy akkor sem maradsz orgazmus nélkül, ha idő előtt véget a szeretkezés, vagy éppen nem tudsz kellően koncentrálni. 

Ráadásul azt is tudnod kell, hogy az első orgazmust nehezebb átélni, így a szeretkezés során a későbbiekben már könnyebb lesz ugyanazt a szintet elérni.

Irányíts te!

Ha át mered venni az irányítást, az nem csak azért jó, mert pontosan szabályozni tudod, mi esik igazán jól, hanem azért is, mert ez kézzel fogható bizonyítéka annak, hogy teljesen átadtad magad az érzésnek
Így amikor főként te mozogsz, te szabályozod a behatolás mértékét és milyenségét, sokkal nagyobb esélyed lesz arra, hogy ne csupán egyszer, hanem jóval többször juss el a csúcsra.

Vessétek be a vibrátort!

Ha már minden trükköt kipróbáltatok, akkor ideje levetkőzni a maradék gátlásodat is, és élni a technika adta lehetőségekkel. Ez nem csak azért jó, mert így garantált a siker, hanem mert a barátod is kevésbé fog elfáradni, miközben kényeztet. Ez pedig köztudottan oda vezet, hogy sokkal több időt töltötök az ágyban, ami minden bizonnyal az orgazmusok számának növekedését is jelenti.

A vibrátorokat az előjáték alatt, vagy szeretkezés közben is bevethetitek, hiszen egyáltalán nem szükséges tényleges behatolásra használnotok őket; a legtöbb nő számára bőségesen elég, ha csupán a csiklójukat ingerlik vele.