5 intő jel, hogy sokkal több járna neked a hálószobában

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 intő jel, hogy sokkal több járna neked a hálószobában

Kép forrása: east.co

A legtöbb nő szexuális életében két hatalmas probléma szokott jelentkezni: az egyik, hogy nem elég önzőek az ágyban, a másik pedig, hogy könnyen engednek a külső nyomásnak (érkezzen az a partner, vagy a társadalom felől). Ideje, hogy észrevedd, sokkal több is járhat neked az ágyban!

Egyből leteper Kép forrása: stocksy.com

Nincs semmi gond a gyorsmenetekkel, vagy azokkal a heves egymásnak esésekkel, amikor pillanatok alatt a lényegre tértek, hiszen az ilyen együttlétek kifejezetten izgalmasak tudnak lenni, ráadásul megszínesítik a szexuális életeteket.

De ebből nem lehet rendszer és a gyors együttlétek nem lehetnek általánosak! Ha azt veszed észre, hogy a barátod szinte szó nélkül és azonnal az ágyba irányít – és ott sem törődik veled annyira, amennyire kellene –, majd ezután ismét gyorsan elvonul, akkor bizony ideje a sarkadra állnod.

Sajnos nagyon komolyan tönkreteheti a kapcsolatotokat, ha csak az egyikőtök vágyai teljesülnek!

Ritkán van orgazmusod Kép forrása: tumblr, birdasaurus

Ez a pont szorosan összefügg az előzővel, hiszen főleg akkor jellemző probléma az orgazmus hiány, ha a férfiak nem szánnak elegendő időt a partnerre.

Természetesen rajtad is rengeteg múlik: amennyiben háttérbe szorítod az igényeidet, közlöd, hogy „ez nem is fontos”, vagy mindig hozzáteszed, hogy „így is élveztem” akkor csak kis eséllyel számíthatsz a lelkes megoldáskeresésre.

Azonban, ha a szeretkezés közben nem is jutsz el könnyen a csúcsra, az előjáték során, vagy az együttlétet megszakítva erre könnyen sort keríthettek. A kérdés, hogy ezt a barátod is akarja-e?

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!