Természetes Viagra – 5 testrész, ami a pasik legérzékenyebb pontja

Kovács Andrea
Írta: ,

A férfiakat könnyű izgalomba hozni, elég nekik egy szexis fehérnemű, egy kivillanó dekoltázs és már bújhattok is a paplan alá. Adódhatnak azonban olyan napok, amikor elkél a segítség, ilyenkor jól jön pár apró trükk, amiket bevethetsz, illetve még izgalmasabbá teheted az együttléteteket. Mutatjuk, milyen egyszerű módjai vannak annak, hogy párodat pillanatok alatt izgalomba hozd!

A prosztata után biztos megint valami kényes dologra számítasz, de nem kell megijedni, jelen esetben a comb és a far találkozásánál lévő gyűrődésre gondolunk.

Ez is egy erogén zóna, melynek finom izgatásával fel tudod húzni (jó értelemben) a pasit.

Együttlét közben finoman karmolászd és simogasd a farpofákat. Gyengéden meg is paskolhatod ezt a területet.

Ha a pasid a hátán fekszik, akkor a háta és a feneke csókolgatásával néha-néha kalandozz el erre az érzékeny területre is.

És természetesen ne feledkezz meg a belső combokról sem!

Sokan megfeledkezünk erről a területről, és inkább a péniszre koncentrálunk, pedig a herezacskók izgatása legalább annyira fontos.

A hátulján található, varrathoz hasonló rész is tele van idegvégződésekkel, ennek a pontnak a nyelvvel történő izgatásával kellemes perceket szerezhetsz párodnak.

Bár furának tűnhet, ha még jobb hatást akarsz elérni, akkor kortyolj bele egy bögre meleg teába és a meleg nyelveddel haladj végig ezen a vonalon.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv