5 tény, amit jó lett volna tudni, mielőtt elvesztem a szüzességem

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 tény, amit jó lett volna tudni, mielőtt elvesztem a szüzességem

Nem csoda, hogy csalódtál, ha a filmekben látott hatalmas és közös orgazmusra számítottál. Évek múltán is bőven van mit tisztába tenni, annyi tévhit lengi körül a témát.

Valójában nem számított, az vagy-e

Mielőtt megtörtént a dolog, valószínűleg úgy érezted, hogy mindenki csak a szexről beszél, és folyton csinálja is – tehát te vagy az egyetlen, aki kimaradt belőle. De hidd el, nem te voltál az utolsó szűz lány a földön.

Az érintetlen állapot igazából csak a saját magad számára lehetett fontos, ám remélhetőleg kitűnő apropóval szolgált arra, hogy tényleg olyan tapasztalattá tedd az első alkalmat, amilyet megálmodtál korábban.


Az 5 leggyakoribb tévhit a szüzességről


A pasit azonban feltehetően korántsem érdekelte annyira, hogy a legelső sorszámot húzta. Az pedig tuti biztos, hogy egyáltalán nem zavarta.

Akkor miért is kellett annyit aggódni miatta? Mivel itt ösztönökről van szó, a „végzetes” bénázás lehetősége eleve ki volt zárva…

Nem is biztos, hogy az voltál Kép forrása: urbanoutfitters.com

Írtunk már róla korábban, hogy még véletlenül sem egyértelmű a szüzesség definíciója.

A köznyelvben ugyan az első hüvelyi közösüléssel járó aktust megelőző állapotot jelenti, de valószínűleg már előtte sejtetted, hogy a szexnek vannak más formái is.

Vannak, akik az orális és az anális együttlét nyújtotta örömöket maximálisan igyekeznek kihasználni – vajon ők szüzek még?

És mi a helyzet azokkal, akiknek valamilyen mechanikai hatás következtében már kamaszkor előtt kitágult a nyílás a szűzhártyájukon, például sport vagy tamponhasználat miatt?

A szüzesség elvesztése tehát szinte mindenkinél egy évekig tartó folyamat.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba