5 tény, amit jó lett volna tudni, mielőtt elvesztettem a szüzességem

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 tény, amit jó lett volna tudni, mielőtt elvesztettem a szüzességem

Nem csoda, hogy csalódtál, ha a filmekben látott hatalmas és közös orgazmusra számítottál. Évek múltán is bőven van mit tisztába tenni, annyi tévhit lengi körül a témát.

A szűzhártya – orvosi nevén a hymen – a női test egyik leginkább félreértelmezett pontja. A hiedelemmel ellentétben ugyanis nem fedi el a hüvelybemenetet.

Ha így volna, a menstruációs vér is bizony odabent ragadna.

Ne a fül dobhártyájához hasonló képződmény jelenjen meg a lelki szemeid előtt, hanem inkább több rétegnyi rugalmas szövet, ami folyamatosan tágul, és idővel teljesen „félrehúzódik” az útból.

Nem lehet kilyukasztani vagy áttörni, ennélfogva rendszeres szexuális élet mellett is megmaradhat belőle valamennyi. Az első hüvelyi aktus közbeni esetleges fájdalom és vérzés a hirtelen tágulás számlájára írható.

Az elsőt csak kevesen élvezik

A szerelmes regényekben és filmekben minden szűzlány hatalmas közös orgazmussal pecsételi meg ártatlanságának elvesztését.

Ehhez képest kiábrándító lehet a valóság, ami a nők többségének egy kis fájdalom, némi pumpálás, aztán meg a csodálkozás, hogy „jé, ez ennyi?”

Kezdjük ott, hogy még a tapasztaltabb hölgyek közül is csak kevesen élnek át pusztán a hüvelyi ingerlés hatására orgazmust, és erre még kevesebb esély lehetett, ha mindketten zöldfülűek voltatok. 

Még véletlenül se érezd tehát magad defektesnek, amennyiben az első alkalom nem hozott tűzijátékos kéjérzetet!

Tudod, itt is igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert.