5 tabu a hálószobában, amire nemet kellene mondanod

Schuster Borka
Írta: ,

Azt mondják, egy igazán jó kapcsolatban nincsenek tabuk, és ez igaz is lehet, abban az értelemben, hogy bármiről lehet, sőt sokszor kell is beszélni. Az alábbiakra azonban jobban teszed, ha nemet mondasz, mindegy, hogy csak egyéjszakás kalandról, vagy tartós szerelemről van szó.

Védekezés nélkül

Ha csak egyéjszakás kalandról van szó, akkor semmilyen körülmények között ne egyezz bele a védekezés nélküli együttlétbe.

Mindegy, mennyire ígéri a másik, hogy vigyázni fog, egyrészt eléggé óvatos senki nem lehet, másrészt a megszakításos közösülés a nemi fertőzések ellen sem jelent védelmet.

Még akkor is, ha tartós kapcsolatban éltek, csak akkor érdemes elhagyni az óvszert, ha egészen biztosak lehettek abban, hogy a másik nemcsak hűséges, de egészséges is, teljesen védekezés nélkül pedig csak akkor legyetek együtt, ha már megbeszéltétek, hogy az sem jelent gondot, ha érkezik a baba.

Bármi, amit nem akarsz

Egy kis újdonság felpezsdítheti a szexuális életeteket, és még az is lehet, hogy valami, ami elsőre nem tetszik, menet közben számodra is izgalmassá válik.

Azonban, ha valamit egyáltalán nem akarsz kipróbálni, zsigerileg taszít, vagy kellemetlennek találsz, akkor nyugodtan mondj rá nemet, bármilyen, látszólag apró, vagy „elfogadott” dologról van is szó.

Ha pedig úgy döntesz, hogy adsz egy esélyt a párod kérésének, menet közben azonban mégis kiderül, hogy ez nem a te világod, nyugodtan szólj, hogy álljatok meg.

Számtalan módja van, hogy úgy szerezzetek örömet egymásnak, ahogyan az mindkettőtöknek jólesik.