5 szülés utáni csapda, amibe nem szabad beleesned

Rádi Judit
Írta: ,
5 szülés utáni csapda, amibe nem szabad beleesned

Ismerjük be, kisgyermekes anyukaként nem egyszerű kiegyensúlyzott szexuális életet élni. A terhesség semmihez sem fogható időszaka után sok szempontból új emberek leszünk. Megváltozott prioritások, megváltozott testalkat és testkép, hogy csak néhányat említsek a hátráltató tényezőkből. Sokan inkább beletörődünk az új helyzetbe, minthogy apró változtatásokkal újra megéljük természetes igényeinket. Ahhoz, hogy ezeket az apró változtatásokat végre tudjuk hajtani az életünkben, fontos, hogy elkerüljük a leggyakoribb csapda-helyzeteket.

A nembeszélés Kép forrása: bloglovin.com

Tudom, hogy kisgyermekes szülőként rengeteg megbeszélni valótok van.

Az otthoni teendők, a munka, esetenként anyagi nehézségek uralják a párbeszédet.

Ez azonban nem szoríthatja háttérbe nőiességedet!

Azt, hogy tudj és merj beszélni vágyaidról. Mindig legyen időtök arra, hogy megosszátok egymással fantáziáitokat.

Hidd el, előjátéknak sem utolsó, ha pedig belemelegedtetek, megtapasztalod majd, hogy még a hiteltörlesztésről is egyszerűbb beszélni egy összegyűrt lepedőn.

A libidó-hanta Kép forrása: http://idiva.com/

Természetesen minden ember eltérő mértékben kívánja a szexet. Ez kortól, hangulattól és még rengeteg mindentől függ, de egyáltalán nem kívánni a szexet, na, az egészen más tészta.

Azt egyszerűen nem lehet a libidóra fogni. Ha nem kívánod a szexet, akkor valami gond van, amit azonnal orvosolnod kell. Ebbe nem törődhetsz bele!

Nyugodtan nézzetek erotikus filmeket a pároddal, kényeztesd magadat, idézz fel régi, szenvedélyes emlékeket, vagy beszélgessetek arról, milyennek láttátok egymást a kapcsolatotok elején.

Tégy meg bármit, csak egyet ne: ne törődj bele ebbe a helyzetbe.

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!