5-szörös orgazmus? Mutatjuk a módszert, amivel neked is sikerülhet

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Legenda csupán vagy valóban létezik a többszörös női orgazmus? Egyesek sosem jutnak át a gyönyör kapuján, míg másoknak ez többször is megadatik egyetlen aktus alatt? Utána jártunk, mi az igazság. Kin Anami holisztikus szex és párkapcsolati tanácsadó azt mondja, járt már a rendelőjében olyan hölgy, aki azt állította, 30-40 orgazmusa is van egyetlen alkalommal. Ez a szakértő számára is extrém magas szám, de szerinte léteznek olyan módszerek, melyek bárki számára lehetővé teszik, hogy legalább egy, de akár öt alkalommal is a csúcsra érjen egy aktus alatt.

S ez nem csak a párkapcsolatnak tesz jót, hanem erősíti az immunrendszert, rendezi az alvásproblémákat, továbbá csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét. S ha már egyetlen orgazmus ilyen pozitív módon hat a szervezetre, milyen hatása lehet többször ennyi élvezetnek?

Kin Anami szerint hét lépésben megtanulható a multiorgazmus, nem kell hozzá más, mint egy kis gyakorlás és a megfelelő partner. Bede Zsuzsanna szexuálpszichológus szerint a nők körülbelül 30 százaléka sosem él át orgazmust az élete során, holott biológiai szempontból képes lenne rá. A szakértő szerint női orgazmus hiányának pszichés okai vannak. Ezeket lehet és kell is oldani.

Lassítsd le a partnered! Kép forrása: popsugar.com

A férfi kitartása döntő fontosságú, hogy egy nő a csúcsra érjen. A férfiak átlagosan 3-7 perc alatt képesek elélvezni, a nőknek ehhez 10-20 percre van szükségük.

Az egyik legjobb technika a különbségek összehangolására a női központú előjáték. Ne szégyelld beismerni partnerednek, ha úgy érzed, több időre van szükséged. A türelem többszörösen megtérül a végén a férfi számára is.

 

Az első után figyelj a légzésedre Kép forrása: bloglovin.com

Az első orgazmus megélése után egy-két másodperccel tapasztalhatod meg az úgynevezett „utóégést”. Ha fejben már eldöntötted, hogy ez még nem az út vége és újabb rohamra indulsz, akkor figyelj a légzésedre.

Ezekben a másodpercekben sokan hajlamosak benntartani a levegőt vagy felszínesen lélegezni. Minél többet gyakorlod ebben a helyzetben a tudatosan irányított mély és rendszeres légzést, tested annál hamarabb visszatér a megfelelő izgalmi szintre.

Kin Anami szerint a második orgazmus képes leginkább áttörni az önkételkedés gátját, tehát ha egyszer már képes vagy a többszörös orgazmusra, akkor miért ne lennél rá képes máskor is?

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!