5 szexuális jel, ami arra utal, hogy gond van a kapcsolatodban

Serestyén Sára
Írta: ,

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek érzelmileg és szexuális téren is. Mindig lesz olyan, amikor az egyikőtök jobban szereti vagy kívánja a másikat, ezt meg kell tanulni kezelni. Egy jó kapcsolat fenntartásához elengedhetetlenek az intim együttlétek, viszont ha itt nem működik valami, akkor az egyértelmű jele lehet annak, hogy valami baj van a kapcsolatoddal.

Amikor egyszer csak megszólal a fejedben a vészharang, hogy azért ennél valami többre vágynál, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, vajon tényleg ez az a kapcsolat, ami teljes mértékben kielégít, vagy már csak a megszokás tart titeket össze.

Nyilván nem arról van szó, hogy nem jó a szex, csak talán egy ideje már ugyanolyan.

Esetleg az időközben kiderült, hogy te és a párod teljesen más temperamentumúak vagytok, ami a szexualitást illeti.

Ha azt érzed, hogy egy ideje már túl nyögvenyelősek az esték, akkor érdemes végiggondolnod, mit is vársz el ettől a kapcsolattól, át lehet-e ezt még fordítani jó irányba, vagy már elhidegültetek egymástól.

Amikor összejöttetek, minden szép és jó volt, a párod addig kényeztetett, amíg eljutottál a csúcsra.

Akkor volt a legboldogabb, ha neked örömet tudott szerezni.

Egy ideje azonban lerövidültek az együttlétek, sőt a párod gyorsan a lényegre tér, és miután elélvezett, mint aki jól végezte dolgát, megfordul, és már alszik is.

Amennyiben ez a helyzet, úgy mindenképpen üljetek le beszélgetni egymással.

Ha ennek ellenére sem képes változtatni vagy csak kifogásokat keres, akkor nagy valószínűséggel máshogy gondolkodtok egy hosszú távú kapcsolatról.