Klasszikus szexpózok, amik sokkal izgalmasabbak, ha egy vibrátor is van a játékban

Írta: ,

A szexuális segédeszközök manapság már egyáltalán nem számítanak tabunak, sőt, akár az együttléteket is felturbózhatjátok a segítségükkel. A womenshealthmag.com összegyűjtötte azokat a szexpózokat, amiket a leginkább fel lehet dobni egy vibrátor használatával, mindkettőtök örömére. Ha nyitottak vagytok az újdonságra, miért ne próbálnátok ki együtt?

Kutyapóz

1/5 Kutyapóz

Bár a neve egyszerűen rettenetes, az tény, hogy ez a szexpóz a legnépszerűbbek közé tartozik, elvégre van benne valami izgalmas, elemi, ráadásul a szenvedélyesebb együttlétekhez éppúgy megfelel, mint a lassú, lustálkodós szeretkezéshez.

A pozíció előnye továbbá, hogy könnyedén hozzáférsz az izgalmasabb helyekhez, és akár magadat is tudod kényeztetni egy vibrátorral a szex közben.

Érdemes ezzel a pózzal kísérletezni azoknak a lányoknak, akiknek gondja van a vaginális orgazmussal, hiszen a csikló izgatásával akár az együttlét alatt is átélhetik a gyönyört.

Misszionárius

2/5 Misszionárius

Töretlen népszerűségnek örvend, pedig sokan kissé unalmasnak találják ezt a klasszikus szexpózt. Ha azonban egy vibrátor is van a játékban, az igazán megfűszerezheti az együttléteket

Érdemes kikísérletezni, hogyan esik a legjobban nektek: ha nálad vagy a párodnál van a játékszer, ha szorosan egymáshoz simultok, vagy ha a férfi kicsit felemelkedik. Szánjatok időt arra, hogy kipróbáljátok a dolgokat, hiszen a cél, hogy mindenkinek jó legyen.

Mivel ebben a pózban a szemkontaktust is tartani tudjátok, az a tévhit is megdől, hogy szexuális segédeszközöket csak a szexhez lehet használni, szeretkezéshez nem.

3/5 69, kicsit másképp

Ha már otthonosabban mozogtok a szexjátékok világában, és valami újdonságot is kipróbálnátok, akkor érdemes szétnézni az olyan vibrátorok között, amelyeket például a fehérneműdbe tehetsz, és mobilról irányíthatsz.

Ha az orális kényeztetés közben a párod kezébe nyomod a telefonodat, és ő irányítja a bizsergést, mindketten élvezhetitek a másik figyelmét, miközben nem kell egészen kitekerni magatokat.

Kényelmes, mégis izgalmas élmény vár rátok.

Lovaglópóz Kép forrása: theyallhateus.com

4/5 Lovaglópóz

A fordított misszionárius póz sokak kedvence: a férfiak imádják nézni partnerük testét, a nők pedig maguk irányíthatják a behatolás mélységét, szögét és ritmusát, ami segíthet nekik eljutni a csúcsra.

Ebben a pózban a klasszikus vibrátornál is jobban működik egy péniszgyűrű használata, aminek vibráló pontjához hozzáér a csiklód a behatolás közben, ezzel pedig megnyithatod magad előtt a gyönyör kapuját.

Csak arra vigyázz, hogy ne rogyj rá teljesen a pasidra, amikor elveszíted a kontrollt, nehogy valami szexbaleset legyen a dolog vége!

Kanál póz Kép forrása: fubiz.net

5/5 Kanál póz

Kellemes, összebújós szeretkezés, amit egyformán élveznek azok, akiket csak a szenvedély hajt, és azok is, akik bensőséges kapcsolatot ápolnak egymással.

A kiskanál póz a kutyapóznál valamivel meghittebb, kényelmesebb és akár lassabb is, de ugyanúgy teret enged annak, hogy a behatolás mellett játszadozzatok egymás testével.

Egy finoman dolgozó vibrátorral te is örömet okozhatsz magadnak, de ha a párod meg tudja osztani a figyelmét, akkor akár ő is kényeztetheti a csiklódat vagy a melleidet. A gyönyör tulajdonképpen garantált.