10 szex-titok, amit kevesen tudnak

Szőke Angéla
Írta: ,

A szex természetes dolog és már nagyon régóta „műveljük”, hiszen egyidős az emberiséggel. Pár ezer évvel ezelőtt még nem volt divat a monogámia, de aztán rájöttünk, hogy mégis így a legjobb, viszont fenntartani egymás iránt az érdeklődést hosszú időn keresztül nem mindig egyszerű. Ha a pár már évek óta együtt van és még mindig szeretik egymást, az jó alap, de a kielégítő szexuális életért bizony tenni kell. Ebben segíthet az alábbi 10 szex-titok, amit csak kevesen tudnak.

Nemcsak fizikai vonzódás, de…

Ha szeretünk valakit, egy idő után már nem a külseje miatt tesszük, hanem a belső tulajdonságai miatt, de a kellemes kinézet ennek ellenére nagyban segíti a vonzalom fenntartását. És nem csak a partnered miatt: minél jobban érzed magad a bőrödben, annál nagyobb az önbizalmad, ami szexi!

Mások figyelme is fontos

Minél jobban megnéznek a férfiak, a párod annál jobban fog kívánni, mert az ellenkező nem figyelme ezt váltja ki belőle. Egy hosszú kapcsolatban természetesnek vesszük a másikat egy idő után, így nem árt, ha néha eszünkbe jut, hogy partnerünk mások figyelmét is felkelti. 

A rendszeres szex monoton szex

Ha nem újítotok időnként, a szex megszokottá és gépiessé válik egy idő után, ez elkerülhetetlen, de tehetsz ellene. Ne feledd, hogy a szex nemcsak maga a behatolás, a szeretkezésbe sok más dolog beletartozik. 

Hagyj teret a képzeletnek!

Ne légy állandóan meztelen a párod előtt, sőt, csak akkor legyél az, ha szexelni készültök. Ha sokszor lát ruha nélkül a hétköznapokban is, hamarabb válik „immunissá” a meztelen tested látványára. 

A csapongó képzelet egyszerre áldás és átok

Valld be, hogy te is el szoktál fejben kalandozni szex közben, ez természetes. Feldobja a szexuális életet, ha megbeszélitek egymással a fantáziátokat, hogy mit szeretnél kipróbálni, vagy mi az, ami izgat. Ha elfogyott a téma, nézzetek együtt pornót. 

[email protected]/depositphotos.com

A szex boldogság

A kielégítő szexuális élet növeli az endorfin szintet, ami azt jelenti, hogy a mindennapi életben is nagyobb lesz a boldogságérzeted. Csökkenti a fejfájást, oldja a stresszt, nyugodtabb leszel és jobban érzed magad a bőrödben. 

A férfiak nem úgy állnak a szexhez, mint a nők

Ugyan mindkét nem élvezi az összebújást, teljesen máshonnan közelítik meg a témát. A férfiak vizuális lények, őket az izgatja fel, amit látnak. A nőket ezzel ellentétben az érzelmi intimitás hozza lázba, úgyhogy ez jussom eszedbe időnként. 

Részegen sem rossz

A bódító italok remek afrodiziákumként szolgálhatnak. Nem arra célzunk, hogy nagyon részegen essetek egymásnak, hanem arra, hogy kis mennyiségben az ital kellemesen oldja a gátlásokat, aminek következtében nyitottabban és nyugodtabban próbálhattok ki új dolgokat. 

A csábos fehérnemű igenis hasznos

Ne mutatkozz rendszeresen kinyúlt mackónadrágban a partnered előtt, még akkor sem, ha már sok éve együtt vagytok. És időnként szerezz be egy-egy új, szexi fehérneműt, hidd el, ez nagyon fontos a férfiaknak, hiszen az előbb fejtettük ki, mennyire vizuális lények. 

Az előjáték se maradjon el

Mindenki mindig rohan és fáradt, ezért az előjáték sokszor elmarad, pedig minél hosszabb az előkészítés, annál intenzívebb az orgazmus. Adjatok időt magatoknak a bemelegítésre, ez főleg a nőknek fontos, hiszen nekik minimum húsz percig tart, mire izgalomba jönnek.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!