5 tabu a hálószobában, amire a legtöbben nemet mondanak. Veled is előfordult már?

Schuster Borka
Írta: ,
5 tabu a hálószobában, amire a legtöbben nemet mondanak. Veled is előfordult már?

Azt mondják, egy igazán jó kapcsolatban nincsenek tabuk, és ez igaz is lehet, abban az értelemben, hogy bármiről lehet, sőt sokszor kell is beszélni. Az alábbiakra azonban jobban teszed, ha nemet mondasz, mindegy, hogy csak egyéjszakás kalandról, vagy tartós szerelemről van szó.

Védekezés nélkül

Ha csak egyéjszakás kalandról van szó, akkor semmilyen körülmények között ne egyezz bele a védekezés nélküli együttlétbe.

Mindegy, mennyire ígéri a másik, hogy vigyázni fog, egyrészt eléggé óvatos senki nem lehet, másrészt a megszakításos közösülés a nemi fertőzések ellen sem jelent védelmet.

Még akkor is, ha tartós kapcsolatban éltek, csak akkor érdemes elhagyni az óvszert, ha egészen biztosak lehettek abban, hogy a másik nemcsak hűséges, de egészséges is, teljesen védekezés nélkül pedig csak akkor legyetek együtt, ha már megbeszéltétek, hogy az sem jelent gondot, ha érkezik a baba.

Szex, amihez nincs kedved

Csak azért, mert kapcsolatban éltek, vagy mert korábban már lefeküdtetek egymással, még nem jelenti, hogy bármelyikőtöknek is kötelessége lenne, hogy megismételje az aktust, amikor csak a másiknak kedve van hozzá.

Ha nincs kedved a dologhoz, finoman, de határozottan mondj nemet.


Nem szexeltek? Íme, a lehetséges okok!


Statisztikai adatok szerint a nemi erőszakok, szexuális zaklatások többségét nem idegenek követik el, a nemi erőszak egy kapcsolatban is lehetséges, amikor a partnered úgy gondolja, joga van érvényesíteni az akaratát, akkor is, ha a te vágyaid mást diktálnak.

Soha ne mondj igent a szexre csak azért, mert valaki nyomást gyakorol rád!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!