Szex praktikák, amik nem feltétlenül fognak jól elsülni - akár meg is bánthatod velük a barátodat

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Biztos te is sokszor olvastad, hallottad már, mennyire fontos, hogy rendszeresen megújítsuk a szexuális életünket. Erre különféle praktikák állnak a rendelkezésünkre, de nem mindegy, éppen melyikkel rukkolsz elő. Egy rosszul megválasztott lehetőség nem csak fájdalmas végkimenetelű lehet, hanem akár a barátodat is megbánthatod vele.

Szexuális segédeszközök használata Kép forrása: pinterest.com

A különféle szexuális segédeszközök, kiegészítők kézenfekvő és tulajdonképpen remek választásnak bizonyulnak a hálószobai életetek felpezsdítésére.

Manapság gyakorlatilag mindenki megtalálja azt, ami valóban megmozgatja a fantáziáját, és ami igazán testhezálló a magánéletéhez.

Emellett, mivel a választék hatalmas, akár sorra is vehetitek a segédeszközöket, így mindig új színt vihettek a szexuális életetekbe.

Akkor mi itt a probléma? Az, hogy sok férfi egyfajta vetélytársként tekint a vibrátorokra, akkor is, ha ez nem feltétlenül tudatosodik benne először.

Ha nagyon váratlanul, a semmiből rukkolsz elő egy ilyen segédeszközzel, akkor azt fogja gondolni, hogy nem nyújt eleget az ágyban.

Ez különösen igaz akkor, ha jóval nagyobb darabot választasz, mint az a méret, amivel őt megáldotta a sors. Kézenfekvő az is, hogy a legtöbb vibrátor gyorsabban eljuttat a csúcsra, mint egy hús-vér férfi – ezt sokan szintén úgy értékelik, hogy versenyezniük kell a segédeszközzel, amiből aztán könnyen lehet sértődés.

Az a legjobb, ha puhatolózol a témát illetően, esetleg közösen megnéztek egy felnőtt filmet, amiben ilyen eszköz is szerepel, és feldobod, hogy ez a te fantáziádat szintén megmozgatta.

Készülj mindenképpen „magyarázattal”, amiben közlöd, hogy szó sincs arról, a párod nem nyújt eleget az ágyban!

Csupán érdekel ez a lehetőség, és szívesen kipróbálnád, mert szerinted fontos, hogy a mostani színvonalat sokáig fenn tudjátok tartani – esetleg még tovább fokozni.

Ha a barátod hajlik a lehetőségre, akkor szerencsés, ha együtt választjátok ki az eszközt, ezzel is belevonod őt egy szexi játékba, és nem fogja azt érezni, hogy kész tényekkel szembesítetted.

Válogatás közben dicsérd az ő férfiasságát is, és ahogy azt korábban írtuk, maradj a kisebb méretű segédeszközöknél, semmiképpen se érezze azt, hogy egyfajta versenyhelyzetbe kerül a fantáziád miatt.

Persze nem minden férfi visszakozik a vibrátoroktól, segédeszközöktől, de amíg nem vagy biztos a véleményében, érdemes óvatosan tapogatóznod.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019