Legyél szex-pozitív barátnő ezzel az 5 tippel!

Szőke Angéla
Írta: ,

A női szexualitás és öröm mindig kicsit tabutéma volt a történelem során és ugyan ma már évről évre óriási lépéseket teszünk a női egyenjogúság felé, még mindig van hova fejlődnünk ezen a téren. Ha egy nő magát szex-pozitívnak nevezi, egyből nimfomániásnak bélyegzik, pedig közel sem erről van szó, hanem mindössze arról, hogy szereti a testét, jól érzi magát a bőrében és élvezi partnerével a szexet. Az alábbi öt tipp segít, hogy te is szex-pozitív barátnő legyél.

Vagyaim.hu

1. Mondd meg, mire vágysz

Egy aktív szexuális életet élő nőnek sok időbe telik, mire eljut oda, hogy szex közben nyíltan tudjon kommunikálni partnerével. A férfiak nem gondolatolvasók, tehát célravezető őket egy kicsit verbálisan irányítani. Ez könnyűnek hangzik, mégis sok lánynak jelent komoly problémát, mert egyszerűen szégyellik kimondani, mi okozna nekik örömet.

Az ágyban viszont az örömteli együttlét kulcsa a sikeres kommunikáció a felek között, így elengedhetetlen, hogy finoman, de határozottan utasítgassuk a másikat, hidd el, kifejezetten örülni fog neki.

A férfiaknak nincs problémájuk azzal, hogy közöljék, mit és hogyan szeretnének, nekünk nőknek sem kellene, hogy legyen, 

2. Kísérletezz

Ha egy pár már hosszú évek óta együtt van, szexuális életük – legyen az bármilyen kielégítő is a kapcsolat kezdetekor – egy idő után unalmassá válik. Ilyenkor érdemes kicsit kísérletezni. Nem kell egyből a legdurvább szado-mazo szettekre gondolni, már egy-egy apró változás is meghozhatja a szükséges „frissítést”.

Ma már rengeteg féle szexjátékszert kaphatunk, ahogy a különböző jelmezek is népszerűek. Az emberi test tele van erogén zónákkal, amiknek létezéséről lehet, hogy még nem is tudsz, mert csak új szexjátékkal éred el azt a bizonyos pontot. Ha elzárkózol és sosem próbálsz ki egy ilyen kis kütyüt, sok kellemes perctől foszthatod meg magad. A csiklóizgatók szintén robbanásszerűen fejlődnek, a gyönyörnek új dimenzióba repítve azokat, akik elég nyitottak ahhoz, hogy kipróbálják őket.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?