5+1 mondat, amit egy nő nem mondhat szeretkezés közben

Göcző Nóra
Írta: ,
5+1 mondat, amit egy nő nem mondhat szeretkezés közben

Kép forrása: mjth/depositphotos.com

Mindenki járt már úgy, hogy valami kicsúszott a száján, amit utólag szeretett volna visszaszívni. Az ilyen pillanatok rendkívül kínosak tudnak lenni, bár utólag legtöbbször csak nevetni szoktunk rajta. A kínos elszólások között is van, ami különösen veszélyes lehet a szituáció jellegéből adódóan. Ismerőseimmel nem régiben arról beszélgettünk, hogy milyen helyzeteket szült egy-két rosszul megválasztott kijelentésük.

Vagyaim.hu Black Friday
Nem baj, a méret nem számít! Kép forrása: anastasia1977.tumblr.com

Persze, hogy nem, ezt mindenki tudja. Miért kell ezt kimondani? Azért, hogy bizonygassuk, hogy így van? Bizonygatni azt kell, ami bizonytalan, nem?

Ilyen és ehhez hasonló kommentárral mesélte el egy ismeretlen férfi a buszon a mellette ülő – feltételezem -jó barátjának élete egyik legkínosabb történetét. Nem akartam hallgatózni, ahogy a másik 39 utas sem akart, de mindent megtudtunk arról a pákozdi éjszakáról.

A srácnak biztosan jobban megy az udvarlás, mint a diszkrét kommunikáció, s talán fel sem tűnt neki, hogy több tucat ismeretlennel osztotta meg az élményt. A történet szerint az épp hogy megismert nő az ágyban azzal fogadta a férfi mezítelen testének látványát, hogy: nem baj, a méret nem számít!

Páran összemosolyogtunk a buszon, de volt, akit mélységesen felháborított az eset. Kíváncsi lennék az utóbbiak indokaira, de azt sajnos nem hallottam.

Vegyél feleségül! Kép forrása: junebugweddings.com

Ez a mondat súlyos tartalmat hordoz magában, még akkor is, ha csak viccnek szánjuk. Ha pedig teljesen komoly a mögöttes szándék, akkor ajánlott megvárni, amíg a férfi kezdeményezi a házassági ajánlatot, különben csúnya csalódás lesz a vége.

Brigi nem a visszafogottságáról híres, ami a szívén az a száján, s a legkevésbé sem törődik a következményekkel. A halk szavú emberek számára Brigi egyenesen rémisztő lehet, pedig valójában csak képtelen kordában tartani az érzelmeit, az extrovertált személyiség címszó alatt szerepelhetne a pszichológiai szakkönyvekben.

Ennek ellenére vagy épp emiatt, a szinglik életét éli. Barátnői évek óta hiába próbálják elmagyarázni neki, miért ne kérje meg az olyan férfiak kezét, akiket még csak néhány napja ismer. Brigi szerint túl sok fölösleges kört futnak az emberek, amíg közelebb kerülnek egymáshoz, szerinte nyíltnak és őszintének kell lenni. Márpedig ha ő úgy érzi, hogy beleszeretett valakibe (hamar úgy érzi), akkor szeretne a felesége is lenni azonnal.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)