Szex kellékek: Klasszikus hangulatteremtők a hálóban

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Szex kellékek: Klasszikus hangulatteremtők a hálóban

A klasszikus szex kellékek között nem csak az olyan sokszor emlegetett bilincs, vagy éppen a gyönyörű fehérnemű szerepelhet. Ennél jóval szélesebb a skála.

Nem csak a filmekben!

A szeretkezés mindenki számára mást jelent, és persze más hozza meg hozzá a hangulatot is. Ennek ellenére vannak olyan alapvető eszközök, amikkel szinte biztosan el fogjuk érni a célunkat. Ezek olyan sztereotípiák, melyeket már a filmesek is régóta felismertek, és persze használnak is.
A felsorolásból csupán az a jelenet hiányzik, amikor a pár egy heves csókban forr össze, és a kamera lassan elfordul róluk. Ezután persze már a vágás jön, és mi pedig elképzelhetjük, mi is történt. Persze a klasszikus lehetőségek közül még a következőket is előszeretettel használják.

Kandalló

Szinte elmaradhatatlan tartozéka a szex jeleneteknek. Amikor a kamera elfordul, rendszerint a kandallóban lobogó tűzre szegeződik.

Ez még akkor is igaz, ha kint egyébként nincs hideg.
Azt azonban el kell ismerni, hogy valóban nagyon romantikus, és kifejezetten kellemes, amikor a lobogó tűz mellett találunk egymásra a partnerünkkel. Ha el szeretnénk kerülni a klasszikus kandallókkal járó nyűgölődést, nagyszerű megoldás, ha egy elektromos kandallót szerelünk be, amely hasonló meleget és fényt áraszt.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!