Nagy szex horoszkóp: Ilyen vagy az ágyban a csillagjegyed szerint

Írta: ,

A szexualitásunkat számos tényező befolyásolja, de a csillagjósok szerint a horoszkópod is árulkodik arról, milyen is vagy a hálószobában. Rád illik a leírás? Vadmacska, netán szende szűz vagy a paplanok között?

Kos Kép forrása: horizongirls.com

1/12 Kos

A Kosok számára mindennél fontosabb a spontaneitás, nem rajonganak a hosszas tervezgetésért, még akkor sem, ha ez virágokat és gyertyafényt jelent.

A hirtelen jött ötletekben azonban mindig benne vannak, és pillanatok alatt felforr a vérük, ha meglátják a lehetőséget egy kis pajkosságra.

Bika Kép forrása: tumblr, fuzzleyfuzzman

2/12 Bika

A Bikák számára nagyon fontos az érzelmi kötelék, akkor tudják teljesen átadni magukat a testi örömöknek, ha szellemi kapcsolatot is ápolnak azzal, akivel ágyba bújnak.

Nem lehet egyszerű számukra megnyílni a másik előtt, de ha egyszer biztonságban érzik magukat, csodás szerető lesz belőlük.

3/12 Ikrek

Az Ikrekkel igazán izgalmas a szerelem, hiszen mindig nyitottak valami újdonságra.

A szenvedélyes, gyors légyottokat éppen úgy élvezik, mint a romantikus, hosszan elnyújtott szerelmeskedéseket. 

Pillanatok alatt képesek átvenni a másik hangulatát és érzelmi állapotát, így tudják, mivel okozhatnak örömet a patnerüknek.

Rák Kép forrása: tumblr, lobotriste

4/12 Rák

A Rákoknak nem mindig megy könnyen, hogy kifejezzék az érzelmeiket, és hajlamosak lehetnek arra, hogy a saját boldogságukat másoké alá rendeljék.

Ha képesek ezen túllépni, és ki merik mondani, mire vágynak, akkor nem csak odaadó szeretők lehetnek, de a saját örömüket is megtalálják a testi szerelemben.

Oroszlán Kép forrása: lacavalieremasquee.com

5/12 Oroszlán

Az Oroszlánok számára fontos, hogy mások vonzónak találják őket, és ha ezt látják a partnerükön, akkor sokkal felszabadultabbak tudnak lenni.

Emellett nagyon szenvedélyesek is, akik mindent megtesznek azért, hogy megtartsák párjuk szerelmét, így nagyon figyelmesek a másikkal, különösen, ha pozitív visszajelzéseket kapnak.

Szűz Kép forrása: sheknows.com

6/12 Szűz

A Szüzek igazi romantikus lelkek, de nehezükre eshet elengedni a mindennapi problémákat.

A romantikus hangulatot könnyen megzavarja náluk bármi, legyen szó egy hangról, vagy egy rossz gondolatról.

Ha ezen képesek túllépni, akkor viszont valóban spirituális köteléket hozhatnak létre kiválasztottjukkal.

7/12 Mérleg

A Mérlegek nem csak szépek, de nagyon szenvedélyesek is, ezért nem akad olyan, aki ne hódolna nekik szívesen a hálószobában is.

Nagyszerű szeretők lehetnek, de csak akkor, ha maguk is fektetnek energiát a dologba, és nem a másiktól várják, hogy helyettük is életben tartsa a lángot.

Skorpió Kép forrása: tumblr, penseesduchoeur

8/12 Skorpió

A Skorpiók hatalmas lángon képesek égni, és a hálószobában is forr körülöttük a levegő, de nehezükre esik hosszú távon fenntartani ezt az izzást.

A teljes boldogság érdekében meg kell találniuk a módját annak is, hogy a kalandozások után képesek legyenek lelki kapcsolatot is ápolni valakivel a testi vonzódáson túl.

Nyilas Kép forrása: tumblr, apostrophe9

9/12 Nyilas

A Nyilasok odaadó szeretők, de nehezükre esik megmaradni valaki mellett hosszabb távon is.

Előfordulhat velük, hogy csak addig mutatnak érdeklődést valaki iránt, amíg teljesen magukba nem bolondítják, és ha már nem látnak a másikban kihívást, fojtogatónak találhatják a köteléket.

A testi szerelemre azonban érzelmi kötelékkel és anélkül is képesek.

Bak Kép forrása: tumblr, sensuelle92000

10/12 Bak

A Bakok számára kissé nehéz lehet kibújni a csigaházukból, de ha találnak valakit, akiben megbíznak, és akivel jól érzik magukat, akkor vele a hálószobában is boldogságra találnak.

A jegy szülöttei nem feltétlenül akarnak minden éjjel valami újat kipróbálni, de ha tudják, mit szeretnek, mivel tehetik önmagukat és a párjukat is boldoggá, akkor nem is biztos, hogy ez akkora baj.

11/12 Vízöntő

A Vízöntő akkor boldog igazán, ha a partnerét boldoggá teszi.

Nagyon fontos számára a visszacsatolás és a megerősítés, ahogyan az is, hogy érzelmileg is képes legyen kapcsolódni a párjához.

Ugyan nincs baja a pusztán testi kapcsolatokkal, és képes ezekben örömet is találni, mégis sokkal teljesebbnek érzi a romantikus együttléteket.

Halak Kép forrása: wattpad.com

12/12 Halak

A Halak jegy szülöttei nem aggódnak túlzottan a saját nemiségükön és szexualitásukon, képesek átadni magukat az örömöknek, és egyszerűen élvezni azokat.

Szeretik, ha sodródhatnak az árral, de nincsenek irreális elvárásaik, a pillanatban élnek, és megengedik maguknak, hogy az tegye őket boldoggá, amit éppen csinálnak.