Fejleszthető-e a szex egy párkapcsolatban? Olvasóinkat kérdeztük

Bolla Gitta
Írta: ,

Vannak, akik szerint a jól működő szexen alapszik a párkapcsolat, mások úgy vélik, ha megvan az összhang a mindennapokban, ez is tanulható, fejleszthető. Vajon tényleg időt kell hagyni az összecsiszolódásra, vagy ha két ember összeillik, már az elején klappolnia kell mindennek? Olvasóink erről is elárulták a véleményüket!

Nati (33), fogorvos Kép forrása: tumblr

„Mindenképpen! 20 és 28 éves korom között volt egy barátom, tulajdonképpen minden tapasztalatomat mellette szereztem. Előtte a gimis barátommal szexeltem háromszor, szóval nem voltam túl jártas a dologban.

Amikor megismerkedtem a férjemmel, az elején nem ment jól a szeretkezés. Mindent úgy csináltam, ahogy a volt pasim szerette, és bármennyire is érett voltam korban, szerencsétlenkedtem, mint egy kislány.

Kellett pár hónap, mire összeszoktunk, de azóta perfekt minden az ágyban!”

Petra (32), újságíró Kép forrása: theblissfulmaven.com

„Valamennyire rá lehet vezetni az illetőt bizonyos dolgokra, de összességében vagy megvan az összhang, vagy nem.

És erre egy nagyon jó saját példám is van: évekig éltem együtt egy férfival, akivel a szex közepes volt, de amúgy jól elvoltunk.

Akármennyit próbálkoztunk, nem jött össze a baba, pedig mindketten makk egészségesek voltunk.

Később szakítottunk, mert valahogy hiányzott az a kis plusz, nem csak a szexből, de a kapcsolatunkból is.

Aztán megismerkedtem az Igazival, akivel minden szuper, és 4 hónappal a megismerkedésünk után teherbe is estem. Egyszerűen vannak, akik összepasszolnak, és kész!”

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019