Szerető vagy? 5 ok, amiért soha nem fogja miattad elhagyni a feleségét

Szerető vagy? 5 ok, amiért soha nem fogja miattad elhagyni a feleségét

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Szerető vagy? 5 ok, amiért soha nem fogja miattad elhagyni a feleségét

Ez a kérdés fennáll, mióta világ a világ és léteznek férfiak és nők: miért nem hagyja el a férfi a feleségét, akit nem is szeret? A válasz sajnos egyszerű, a férfiak azt szeretnék, hogy jól is lakjanak, de a káposzta is megmaradjon.

Attól még, hogy csalja a feleségét, még közel sem biztos, hogy el is akarja hagyni, sőt, ez így kényelmes neki! A legtöbb férj nem akar kilépni a házasságából és megszokott életéből, hanem mindössze egy kis kalandra vágyik, semmi több.

Akár a megcsalt feleség vagy, akár a szerető, az alábbiakkal érdemes tisztában lenned, miszerint a férfiak miért maradnak feleségükkel annak ellenére, hogy kikacsintgatnak a házasságból. 

1. Így mindene megvan

Ha belegondolsz, miért hagyná ott a férfi a tökéletes családját, ha szeretője így is megadja neki azt, amire szüksége van? Természetesen a fergeteges szexről beszélünk. Ott a szerető feleség, aki biztonságot jelent, illetve ott a vadmacska, akivel jókat hancúrozik, amikor csak akar, hülye lenne megszüntetni ezt a kényelmes helyzetet. Így mindene megvan: tiszta ruha, finom vacsora, gyerekek, és egy kis kaland. Ennél ideálisabb helyzetet kevés férfi tud elképzelni magának, így ebből szinte lehetetlen kirobbantani. 

2. Szereti a feleségét

Ha tényleg annyira szerelmes lenne a szeretőjébe, már régen elhagyta volna érte a családját. Azonban valamikor a feleségét is szerelemmel szerette, elvette, majd családot alapított vele. Akármennyire mondja is, hogy milyen hárpia, minden este hazamegy hozzá.

Ha igazán szeretne, feláldozná érted az otthon melegét és kilépne a házasságból, vállalva az ezzel járó összes negatív következményt.

Ha csak ígérget, te pedig vársz rá – akár évek óta – akkor bele kell törődnöd, hogy esze ágában sincs elhagyni a feleségét. A szerető hiába vár, mindig csak szerető marad és csak vesztegeti az idejét egy olyan férfira, aki sosem lesz az övé. 

3. Fontosak neki a gyerekei

Még ha a feleségével visszafordíthatatlanul meg is romlott a kapcsolata, a férfiak többsége nem lép a gyerekek miatt. Ha igazán szereti a gyerekeit, nem fogja fenekestül felforgatni az életüket, hiszen ha elhagyja őket, akkor könnyen meglehet, hogy hétvégi apuka válik belőle, amit sokan nem szeretnének. Még ha sikerülne is a feleségével megegyezni abban, hogy közösen nevelik a gyerekeket, nagyon kevés férfi tudja megoldani családfenntartóként, hogy félig egymaga nevelje a gyerekeket. 

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»