5+1 szeretkezős kudarc, amiről senki sem beszél

Scheftsik Tamás
Írta: , Frissítve:
5+1 szeretkezős kudarc, amiről senki sem beszél

Ne tekintsük tabunak a szexet, sem pedig az azzal kapcsolatos gondokat, hiszen nem oldódnak meg maguktól a gondok, csak akkor, ha foglalkozunk velük. Lássunk néhány jellemző gondot, amik azonban sokszor kenyértörésre adnak okot.

Vagyaim.hu
A mániákus és a prűd

Egyes kapcsolatok esetében az is gondot okozhat, hogy az egyik fél jóval éhesebb, mint a partnere. A gondok abból adódnak, hogy egy idő után, ha nem kapja meg a férfi, vagy akár a nő, amire vágyik, azt máshol fogja keresni. Azonban az sem megoldás, ha erőn felül teljesítve szeretkezzünk akkor is, amikor a hátunk közepére sem kívánjuk a dolgot, mert így csupán egy teljesítendő feladat szintjére süllyed a szex.

A kapcsolatok elején természetesen lángol a szenvedély, ami azonban az idő előrehaladtával változik. Ez természetes folyamat, és nem arról van szó, hogy a másik már nem szeret minket. Ilyenkor már nem a 2 perces meneteké a főszerep, amit akár egy parkban is beiktattunk, mert annyira kívántuk a másikat.

Ilyenkor már tudjuk mikor, és hogy hova kell nyúlni, így a szeretkezések hosszabbak, kifinomultabbak és ügyesebbek, de semmi esetre sem szenvedélytelenebbek. A kapcsolatok egyes szintjein a szex egészen új oldalát tudja feltárni előttünk. Ez nagyon is jó, és inkább használjuk ki az új lehetőségeket, mint azon keseregjünk, hogy mi az, ami változott.

Orgazmus-hajsza

Férfiak és nők esetében másról szól a szex. Míg a teremtés koronái számára az együttlét attól jó és teljes, hogy bekövetkezik a kielégülés, addig a nők esetében nem ez az elsődleges.

Félreértés ne essen, ez nem azt jelenti, hogy a hölgyeknek mindegy, hogy van-e orgazmusuk, avagy sem, csupán annyit, hogy igazán élvezetes percekben lehet részük a kielégülés nélkül is.

Mivel a nők számára sokkal fontosabb a szeretkezés alatt az érzelmi kötődés kifejezése, ezért más az értékrendjük. A férfiak orgazmus-hajszolása azonban sokszor egyáltalán nem helyes cselekedetre sarkallja a nőket. A megjátszott kielégülés rögtön két embert is becsap: először természetesen a férfit, másodszor pedig a nőt. Az első esetben a pasival elhitetik, hogy igenis egy csődör és ért a nőkhöz, hiszen fergeteges orgazmussal ajándékozza meg őket.

Amikor pedig szembesül a ténnyel, hogy ez bizony egyáltalán nem így van, akkor úgy érzi, hazudtak neki, és az önbecsülése a béka feneke alá süllyed. De becsapja magát a nő is, hiszen azzal, hogy elhiteti a férfival, hogy jó, amit csinál, azzal saját magával is rosszat tesz, hiszen a párjának esélye sincs változtatni azon, ahogyan a szexhez és a nőhöz viszonyul.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?