4 furcsa praktika, ami biztosan felpörgeti a szeretkezéseket

Szabó Erzsébet
Írta: ,
4 furcsa praktika, ami biztosan felpörgeti a szeretkezéseket

Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

A szexuális élet felpörgetésére szinte mindenki az új helyszínek és pózok kipróbálását, a fantáziák megélését javasolja. Tény és való, ezek kézenfekvő lehetőségek és érdemes is élni velük. De milyen praktikákat érdemes még bevetned, ha a maximumot hoznád ki az ágybéli teljesítményetekből?

Mégiscsak maradjon az a zokni!

Legalábbis a nőkön… Egy nemrégiben készült kutatásból az derült ki, hogy ez a praktikus kis kiegészítő jelentős vágyfokozó. Nem igazán a látványa, mint a funkciója az, ami hasznos, ám abban megkérdőjelezhetetlen sikert aratott.

Azok a nők ugyanis, akik a szexuális együttlét során zoknit viseltek, 30%-ban nagyobb arányban jutott el a csúcsra, mint azok, akik ettől a ruhadarabtól is megszabadultak.

4 furcsa praktika, ami felpörgeti a szeretkezéseket

A magyarázat egyrészt a biztonságérzetben keresendő, a legtöbben jobban elengedik magukat akkor, ha nem teljesen meztelenek, továbbá a zokni azt is feltételezi, hogy kellően biztos, rugalmas a kapcsolatod – ez is segít ellazulni. A másik magyarázat a véráramlás pozitív változásában keresendő: a melegben az erek kitágulnak, és ez bizony hatással lehet az orgazmus-készségedre is. Ha nem szeretnéd túlságosan lelombozni a szerelmedet, akkor vagy egy gyors légyottal (amikor nem szabadultok meg minden ruhadarabtól), vagy egy szép combfixxel örvendeztesd meg őt – és persze magadat!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!