Sexting – Izgalmas flört vagy egyenes út a megbánáshoz?

Írta: ,

A szexi sms-ek körülbelül egyidősek lehetnek a mobilok elterjedésével. Akár egy kibontakozóban lévő románc elején, akár egy kevésbé izgalmas, évek óta tartó kapcsolat során kerül sor a szexuális jellegű üzenetváltásokra, mindenképpen megfűszerezheted velük a mindennapokat. Azonban óvatosan kell bánni ezzel a műfajjal, hiszen könnyen kiszolgáltathatod magad, ha az üzenetek vagy képek rossz kezekbe kerülnek.  Tartsd be tanácsainkat, hogy az izgalmas pillanatokra utólag is pozitívan emlékezhess!

Vigyázz, kivel flörtölsz!

Azt, hogy kivel keveredsz viszonyba vagy ártatlan kis flörtbe, akkor is jól meg kell gondolni, ha nem kerül sor szexi üzenetekre.

Viszont különösen körültekintőnek kell lenned, ha a baráti társaságon belül, vagy esetleg a munkahelyeden indítasz viszonyt.

Mindig számolni kell azzal, hogy mielőtt egy kapcsolat komolyra fordul, a férfiak bizony szívesen dicsekszenek a hódításaikkal (ahogyan egyébként a nők is...).

Így ha nem vagy benne teljesen biztos, hogy megbízhatsz a srácban, inkább csak óvatos célzásokat írj, olyasmiket, amik miatt nem szégyellnéd magad, ha mások is látnák.

Ne légy túl direkt!

A finom célzások sokszor célravezetőbbek, mint ha egyből belecsapsz a dolgok közepébe, és válogatás nélkül elküldöd az első dolgot, ami eszedbe jut.

Jobb, ha átgondolod, mi a célod hosszú távon a partnereddel, és annak megfelelően kommunikálsz.

Bár egy-két trágár megjegyzés, finomítás nélküli direkt üzenet hirtelen felkorbácsolhatja a szenvedélyt, miután lehiggadtatok, utólag furcsán hathatnak a saját szavaid.

Próbálj tehát olyan finom célzásokat tenni, amik felkeltik az érdeklődését és beindítják a fantáziáját, de igyekezz közben megőrizni a nőiességed is.