5 gondolat szeretkezés közben, amivel megölöd a saját intimitásodat

Schuster Borka
Írta: ,
5 gondolat szeretkezés közben, amivel megölöd a saját intimitásodat

A természet nem fair, és a női orgazmust valamiért indokolatlanul bonyolulttá tette. Ezért aztán pláne semmi szükség arra, hogy még te is bonyolítsd vagy nehezítsd a saját gyönyörödet, szóval jobb, ha az alábbi gondolatokat megpróbálod száműzni a fejedből!

„Nem kellett volna már végeznem?” Kép forrása: blogwithbenefits.com

Még a legösszehangoltabb partnerek esetében is előfordul, hogy az egyikük hamarabb jut el a gyönyörig, mint a másik. Ilyenkor természetes, hogy a párod, ahelyett, hogy elégedetten elaludna, segít neked is befejezni, amit elkezdtetek. Sok nő viszont ilyenkor azt érzi, hogy fölösleges terhet okoz, hogy egyre kínosabb, hogy neki ennyi időre van szüksége, amitől csak feszült lesz, és még nehezebben adja át magát az élvezetnek.

Az aggodalom ráadásul teljesen fölösleges: a kölcsönös örömszerzésen alapuló szexben nem lehet probléma, hogy te egy kis extra figyelmet igényelsz, és ha a megfelelő emberrel vagy, bizonyára örömmel tesz téged boldoggá. Ha nem, akkor a hiba benne van, nem benned!

„Normálisan nézek ki ott lent?”

Nem túl nagy, nem túl kicsi, nem lóg ki vagy be, nem hajlik oldalra? A legtöbb heteroszexuális nő nem látott kimondottan sok női nemi szervet, mégis képes elkezdeni azon gondolkodni, hogy vajon hogyan KELLENE kinéznie egynek, és hogy az övé olyan-e.

Ha egy kicsit is a mélyére nézel ennek a félelemnek, látni fogod, hogy nyilvánvalóan a reklámipar gerjesztette állandó bizonytalanság van mögötte, de valami tényleg nevetséges szinten.

Hidd el, hogy a párodat sokkal jobban érdekli, hogy milyen izgalmas személyiség vagy, hogy milyen bátran nevetsz, de még azt is izgatóbbnak találja, hogy hogyan gondolkodsz a klímaváltozásról, mint azt, hogy hogyan aránylanak a kisajkaid a nagyajkaidhoz. Látatlanban is megmondjuk: nyugi, minden rendben van veled!

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba